Çakıcı´nın annesi toprağa verildi

Çakıcı´nın annesi toprağa verildi

Çakıcı´nın annesi toprağa verildi

Cenaze için 2 gün yerine

sadece 36 saat izin verdiler!

Çakıcı´nın acı kaybı?

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı´nın önceki gün hayatını kaybeden annesi Şakire Çakıcı (88) için Levent Camii´nde cenaze töreni düzenlendi.

TÖRENE GENİŞ KATILIM OLDU

Törene Adalet Bakanlığı´ndan özel izinle İstanbul´a gelen Alattin Çakıcı, eşi Gönül Çakıcı, kardeşleri Gencay Çakıcı, Gamze Çakıcı, Leyla Çakıcı, Fahrettin Çakıcı, yeğeni Barış Çakıcı, futbol yorumcusu Sinan Engin, müzisyen Ercan Saatçi, eski Özel Daire Başkan Vekili İbrahim Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Camide alınan yoğun güvenlik önlemi kapsamında cenazeye gönderilen çelenklerin de arandığı görüldü. Tören sırasında Çakıcı´nın kelepçeleri çıkarıldı. Alaattin Çakıcı´nın annesinin tabutunun başında gözyaşı döktüğü görüldü.

JANDARMA ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Şakire Çakıcı´nın cenazesi, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı´na götürüldü. Alaattin Çakıcı´nın etrafında ise cenaze töreni boyunca jandarmalar adeta etten duvar örüldü. Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi´nde hükümlü bulunan Alaattin Çakıcı, annesi Şakire Çakıcı´nın vefatı nedeniyle cenazesine katılmak için başvurduğu Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı´ndan 2 gün ?mazeret´ izni talep etmesine karşın 36 saat izin verildi. Sabah jandarma ekipleri eşliğinde ring aracıyla cezaevinden çıkarılan Çakıcı İstanbul´a doğru yola çıktı.

36 SAAT İZİN VERDİLER

Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi´nde hükümlü olan Alaattin Çakıcı´nın İstanbul´da oturan ve son 25 gündür KOAH ile böbrek hastalığı nedeniyle yoğun bakımda tutulan 88 yaşındaki annesi Şakire Çakıcı, önceki gece hayatını kaybetti. Vefat haberini cezaevinde alan Alaattin Çakıcı, avukatları aracılığıyla Edirne Cumhuriyet Savcılığı´na Ceza Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı hakkındaki Kanunun 94´üncü maddesindeki ?annesinin cenazesi´ nedeniyle 2 günlük mazeret izni talebinde bulundu. Dilekçeyi inceleyen başsavcılık, İstanbul Emniyet Müdürlüğü´nden gelen güvenlik tedbirlerinin alındığına dair olumlu görüşün ardından Çakıcı´ya 36 saat cenaze izni verdi.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Bu sabah 09.00 sıralarında Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi´nden jandarma ekipleri eşliğinde ring aracıyla çıkarılan Çakıcı, İstanbul Gültepe semtinde annesinin evinde taziyeleri kabul eti. İkindi vaktinde ise annesi Şakire Çakıcı´nın cenaze törenine katıldı. Geceyi izinli olarak geçirecek olan Çakıcı´nın bugün öğle saatlerinde yeniden Edirne´de cezaevine getirileceği bildirildi. Bu arada, bir dönem Kırıkkale F Tipi´nde de kalan ve çok sayıda seveni olan Alatin Çakıcı´nın annesinin cenaze törenine Kırıkkale´den de katılım olduğu öğrenildi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false