ÇAKICI´YI ZİYARET EDEMEDİ, ÇIKIŞTA ÇOK SERT KONUŞTU!

ÇAKICI´YI ZİYARET EDEMEDİ,  ÇIKIŞTA ÇOK SERT KONUŞTU!

ÇAKICI´YI ZİYARET EDEMEDİ, ÇIKIŞTA ÇOK SERT KONUŞTU!

Ağca´dan flaş açıklamalar

Çakıcı için geldi

ZİYARETE İZİN VERİLMEDİ

1981 yılında Papa II. Jean Paul´e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı, gazeteci Abdi İpekçi suikastının faili ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra serbest kalan Mehmet Ali Ağca, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi´nde tedavi gören ünlü kabadayı Alaattin Çakıçı´yı ziyaret etmek istedi ancak savcılık izin vermedi. Ağca, ?Hollanda hükümetine, batı emperyalizmine şunu söylüyorum. Akıllı olun, ayağınızı denk alın. Türk milletine dokunan pişman olur, Türk milletinin öfkesi dünyayı yıkar? dedi. Ağca ayrıca, ?Hollanda Milletvekili Geert Wilders bu aşağılık hareketlerini terk etmezse ayaklarını kıracağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır? diye konuştu.

DAHA ÖNCE ZİYARET ETMİŞTİ

Bolu F Tipi Cezaevi´nde yatan ve geçtiğimiz hafta İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi´nde bağırsak yırtılması nedeniyle ameliyat olan ve tedavisi hastanede devam eden Alaattin Çakıçı´yı ziyaret etmek isteyen Mehmet Ali Ağca´ya Bolu Cumhuriyet Başsavcılığından izin çıkmadı. Başsavcılık Ağca´nın hastanedeki ziyaretine izin vermedi. Ağca İzzet Baysal Devlet Hastanesi´nin önüne gelerek Alaattin Çakıçı´nın avukatı Can Sevinç ile bir süre görüştü. Avukat Sevinç, Mehmet Ali Ağca´nın selamını Alaattin Çakıçı´ya ileteceklerini söyledi. Ağca 31 Ocak tarihinde Bolu F T ipi Cezaevinde Çakıcı´yı ziyaret etmişti. Hastanenin önünde bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Ağca, ?Bu kez savcılık izin vermedi. Olsun yine avukat Can Sevinç vasıtasıyla Alaattin kardeşime geçmiş olsun dileklerimi ilettim Allah şifa versin? dedi.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Mehmet Ali Ağca, Hollanda hükümetinin bakanlara ve Türk vatandaşlarına uyguladığı sert politikayla ilgili olarak,  ?Bu arada Hollanda hükümeti denilen aşağılık çakal sürüsünün Hollanda caddelerinde Türk milletinin evlatlarını yere atıp köpeklere parçalatmaları, bayraklarımızı çiğnemeleri bu aşağılık hareketleri lanetliyorum. Hollanda hükümetine, batı emperyalizmine şunu söylüyorum. Akıllı olun, ayağınızı denk alın. Türk milletine dokunan pişman olur, Türk milletinin öfkesi dünyayı yıkar? ifadelerinin kullandı. Mehmet Ali Ağca, Türkiye karşıtı söylemleriyle tepki çeken Hollandalı Siyasetçi Geert Wilders´e sert tepki göstererek sözlerine şöyle devam etti:

 

?HOLLANDA´YI UYARIYORUM?

?Hollandalı siy Hollanda´yı uyarıyorum, Kraliyet Sarayı´nı başınıza yıkarız, adam olun. Türk milletinin sabrını test etmeyin. Türk milleti öfkelenirse dünyayı yıkar. Türk milletinin onuru gururu dokunulmazdır. Şunu da söylüyorum. Geert Wilders bu aşağılık hareketlerini terk etmezse ayaklarını kıracağız. Bunu da açık açık bütün dünyaya ilan ediyorum. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır. Geert Wilders ve diğer Nazi faşist teröristleri buradan açıkça tehdit ediyorum. Ayağınızı denk alın, yoksa ayağınızı kırarız. Bunu Türk milleti adına da söylüyorum.?

?AVRUPA TÜRKİYE´DEN KORKUYOR?

Avrupa´nın Türkiye´nden korktuğunu söyleyen Ağca, ?Bu vesileyle şunu söylemek istiyorum. Hastanedeyiz bir hasta Avrupa var. Hasta Avrupa´yı tedavi etmemiz lazım. Türkiye gelişiyor, Türkiye yükseliyor, Türkiye büyük bir dünya gücü olmaya aday. Tabi Avrupa bugün hasta adam, Avrupa bir çöküş sürecinde, siyasi ekonomik sosyal bir çöküş sürecindeki Avrupa Türkiye´yi kıskanıyor. Türkiye´den korkuyor. Dünyayı tekrar Türklerin yönetmesinden korkuyorlar. Bu olayın bir tarafı? dedi.

?AŞAĞILIK BİR ADAM?

Ağca, ?Bu olayların görünmeyen bir tarafı var. Şimdiye kadar kimsenin temas etmediği, Avrupa´da yükselen Türk İslam düşmanlığı dünyayı yöneten satanist siyonist çetenin bir projesidir. Samuel Huntington´a bir kitap yazdırdılar "medeniyetler çatışması" diye. Bu olaylar bu medeniyetler çatışmasına benzin döken alçakların, provokatörlerin kışkırttığı olaylar maalesef. Bunların ardındaki casuslardan bir tanesi de Hollandalı siyasetçi Geert Wilders´dir. Geert Wilders, satanist siyonist, hristiyan değil, dinsiz bir adam. Medeniyetler çatışmasını kışkırtmak istiyorlar. Biz bu tuzağa düşmeyiz. Biz büyük Türkiye olarak Avrupa halkını da bu bataklıktan kurtarmak istiyoruz. Bu Geert Wilders denilen aşağılık adam diyor ki, Kuran´ı Kerim yasaklansın. Kuran´ı Kerim´de merhamet var, vicdan var, insanlık var. Kuran´ı Kerim insanlığın ışığıdır. Yasaklanması gereken kitap sizin kitabınız. Talmut şeytanın kitabı talmut yasaklansın? diye konuştu.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu