Çalışanlar paralarını alamamış!

Çalışanlar paralarını alamamış!

Çalışanlar paralarını alamamış!

Milleti mağdur edip gitmiş!

 

Kırıkkale´de birkaç yıl hizmet veren ve daha sonra kapanan Özel Hilal Hastanesi´nin sahibi Hasan Bilir´in hastaneyi satmasına rağmen çalışanlarından bir çoğunun tazminatlarını ödemediği ve ortada bıraktığı ifade ediliyor.

 

TAZMİNAT ÖDEMEMİŞ

Kırıkkale´de bir çok kişi Özel Hilal Hastanesi mağduriyeti yaşıyor. Hastane satılırken, hastanenin sahibi Hasan Bilir´in çalışanlarının bir çoğuna söz vermesine ve hatta yasal olmasına rağmen tazminat ödemediği ileri sürülüyor. Hasan Bilir ve Hilal Hastanesi mağduru olan yaklaşık 20/ kişinin olduğu konuşuluyor. Bu kişiler, hastane sahibi Hasan Bilir´in kendilerine söz vermesine rağmen tazminatlarını ödemediği, oyaladığı ve sonra da Kırıkkale´den çekip gittiğini belirtiyorlar.

 

ÇALIŞANLARI TEPKİLİ

Hasan Bilir´in hiçbir çalışanının mağdur etmeyeceğine dair sözler verdiği  ve açıklamalar yaptığı, ancak daha sonra çark ettiği konuşuluyor. Şu anda nerede olduğu bilinmeyen, Kıbrıs veya Kuzey Irak´ta hastane açtığı ileri sürülen Hasan Bilir´le alacaklı olan çalışanları hukuk mücadelelerini sürdürüyorlar. Hasan Bilir´e ulaşmaya çalışan bir çok kişi tazminatlarını elde etmenin gayreti içinde. Bilir´e tepkili olan çalışanlar bu işin peşini bırakmayacaklarını söylüyorlar.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli