Anahtar Kelimeler: Çalışmalarını anlattı

Çalışmalarını anlattı

Çalışmalarını anlattı

Çalışmalarını anlattı

Başkan Tekin’den değerlendirme

 

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, basın mensupları ile bir araya gelerek yaklaşık 2 yıllık çalışma dönemini değerlendirdi.

 

GAZETECİLERLE BULUŞTU

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçede hizmete sunulan Çadır Düğün Salonu’nda gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Tekin, gazetecilerin hem 10 Nisan gazeteciler Günü’nü kutladı ve hem de yaklaşık 2 yıllık çalışma programı konusunda bilgiler verdi. Kendisinin de internet haberciliği yaptığını ve Kırıkkale’de ilk internet haber sitesini kuran kişi olduğunu açıklayan Başkan Tekin, “Bizim de bir yanımız gazeteci. Bu sebeple siz değerli gazeteci dostlarımızın 10 Nisan gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

 

VATANDAŞ ÖNCELİKLE HİZMET

Belediye Başkanlığı dönemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tekin, yaklaşık 2 yılı bulan hizmet süresi konusunda bilgiler verdi ve neler yapıldığını açıkladı. Bu arada, çalışmaları ile ilgili görsel ve haberlerin yer aldığı bir dergi de gazetecilere dağıtıldı. Başkan Tekin, “Göreve başladığımızda işimizi ilçe sakinlerimiz ile birlikte, onların önceliklerine göre yapacağımızı söylemiştik. Böyle de yapıyoruz. Çöpler toplanmıyordu, bunu hallettik. Yol, kaldırım, park ihtiyacı olan yerlere bunları yaptık, onarım çalışmaları gerçekleştirdik.

 

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Suyla ilgili sıkıntıları giderdik, arızalara hemen müdahale ediyoruz. TOKİ talep ettik yapıyoruz. TOKİ’ye cami yapıyoruz. Ücretsiz öğrenci servisi uygulaması başlattık. Yeni araçlar ve otobüsler aldık. Pazar yerlerini düzenledik. Kulu yolunu açtık. Belediye borçlarını yapılandırdık. Maaş ödemesini sağladık Belediyemizin. Sosyal belediyecilik uygulaması yapıyoruz. Halkımızla iç içe çalışıyoruz. Pandemi sürecinde gerekli çalışmaları yaptık. İlçemize yeni bir meydan yapıyoruz. Çadır Düğün Salonunu yaptık. Gençlik Merkezi yapıyoruz” dedi.

 

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

İlçede her şeyi halkla beraber, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tekin, toplantıda vatandaşların görüşlerini içeren bir de video paylaştı. Bir çok kişinin Başkan Tekin’e çalışmalarından ötürü teşekkür ettiği, kendisine oy vermeyenlerin bile destek olduğu gözlendi ve tebrikler iletildi. Bahşılı ilçesinin ismini de düzelttiklerini ve Bahşılı’nın önemli simalarının isimlerini mahalle, park ve caddelerde yaşatmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Tekin, bu konuda da vefalı olmaya gayret ettiklerini belirtti. Toplantı soru-cevap şeklinde devam ederken, Tekin, gazetecilerle hatıra resmi çekindi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli