Anahtar Kelimeler: Çaycuma’ plaket

Çaycuma’da plaket aldı

Çaycuma’da plaket aldı

30 bin nüfuslu Zonguldak Çaycuma ilçesinde 20 km bisiklet yolu,bisiklet kullananlar ile dolu. 18/03/2023 tarihinde bu şirin ve küçük ilçede Bisiklet Spor Kulübü açıldı.

KULÜP AÇILDI

30 bin nüfuslu Zonguldak Çaycuma ilçesinde 20 km bisiklet yolu,bisiklet kullananlar ile dolu. 18/03/2023 tarihinde bu şirin ve küçük ilçede Bisiklet Spor Kulübü açıldı. Kulübün amacı Türkiye 'de bisikletin, insanların günlük yaşamında en fazla yere sahip olduğu kenti Çaycuma yapmak. Çaycuma'da bisiklet kullanmak bu kadar kolay hale getirilmişken, bu hareketliliği alışkanlık ya da yaşam biçimi haline getirmek. Sloganları da şu:  " Arabadan in, bisiklete bin. " 

 

AKYÖN’E TEŞEKKÜR

Çaycuma Belediye başkanı Bülent Kantarcı, Bakacakkadı Belediye başkanı Oktay Albuz, Perşembe Belediye başkanı İsmail İnam, Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, birçok STK başkanları,siyasi parti başkanları, milletvekili aday adayları ve kalabalık bir davetli gurubu ile açılış gerçekleştirildi. Zonguldak Bisiklet Spor İl temsilcisi Erkan Akçelik "Bisiklet Sporunu yaygınlaştırırken, ulusal yarışmaları, federasyon desteği ile Çaycuma 'da yapmak istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan Federasyon başkanımız Emin Müftüoğlu’na ve burada bizlerle olan As Başkanımız Bahattin Akyön’e çok teşekkür ediyorum" dedi. 

 

AKYÖN BİLGİ VERDİ

Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön “Bir şehrin geleceğinin sağlam olması için sosyal, kültürel. Sanatsal ve sportif faaliyetlerin çokluğu gerekir. O şehrin idareci ve yöneticilerinin şehrin önünü açması gerekir. Şehir dünya ile barışmalı ve dünya ile yarışmalıdır. Şehir kültürü oluşturulmalıdır. Şehrin insanları bunlara sahip çıkmalıdır. Bisiklet en güzel şehir tanıtımı yapan spordur” dedi. Çaycuma 'da MTB yarışı için hemen girişimlerde bulunacağını belirtti. Çaycuma Bisiklet Spor kulübü Başkanı Ahmet Gündüz, katılımcılara teşekkür ederek, kulüp olarak çalışmalara hızla devam edeceğiz dedi. Günün anısa Akyön’ e belediye başkanı Bülent Kantarcı tarafından teşekkür plaketi ve onuruna yemek verildi. Akyön’e şehir gezisi turu yaptırıldı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı