Anahtar Kelimeler: Cenaze aracına kavuştular

Cenaze aracına kavuştular

Cenaze aracına kavuştular

Cenaze aracına kavuştular

Sulakyurt Belediyesi çalışıyor

Sulakyurt Belediyesine tam donanımlı cenaze nakil aracı hibe edildi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, belediyeye hibe edilen cenaze nakil aracı ile verilen destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ARAÇ TEMİN EDİLDİ

Ankara´da yaşayan Sulakyurtlu Kocamanlar Alüminyum A.Ş´nin sahibi Ali Rıza Kocaman tarafından Sulakyurt Belediyesi tarafından kullanılmak üzere 4 cenaze kapasiteli çeşitli fonksiyonlara sahip cenaze nakil aracı hibe edildi. Belediye Başkanı İsmail Bildik, yaptığı açıklamada, belediyeye hibe edilen cenaze nakil aracı ile verilen destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİLDİK AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Bildik şunları söyledi: ?Belediyemiz için dolayısıyla halkımız için gerekli olan cenaze nakil aracı Kocamanlar Alüminyum A.Ş´nin sahibi Ali Rıza Kocaman tarafından bizlere teslim edilerek hizmete başlamıştır. Belediye olarak halkımıza her türlü hizmet için elimizden gelen tüm çaba ve gayretleri gösteriyoruz. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her konuda onlara hizmet etmek hem vazifemiz, hem de kutsal değerler arasında. Allah hiçbirimize acı günler göstermesin.?

 TEŞEKKÜRLER KOCAMAN

?Ama başımıza gelen ölüm olayı sonrasında Allah´ın bize verdiği sorumluluk çerçevesinde ölen vatandaşlarımız için son vazifemizi en güzel bir şekilde yerine getirmemiz gerekir. İlçe halkı ile 26 köyümüzdeki tüm vatandaşlarımızın bu tür ihtiyacında da yanı başlarında olmak bizler için ayrı bir değer taşımaktadır. Bu vesile ile desteklerinden dolayı Kocamanlar Alüminyum A.Ş´nin tüm yetkililerine ilçemiz ve halkım adına çok teşekkür ederim.?



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu