Çerikli için TARIMKÖy girişimi

Çerikli için TARIMKÖy girişimi

Çerikli için TARIMKÖy girişimi

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, İstanbul seçimlerinde İstanbul´da yaşayan Çerikli Tatlıcak köyü sakinlerinin talebi ve kendisinin bu konudaki sözünü yerine getirmek için temaslara başladı.

DAĞDELEN GİRİŞİMDE BULUNDU

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, İstanbul seçimlerinde İstanbul´da yaşayan Çerikli Tatlıcak köyü sakinlerinin talebi ve kendisinin bu konudaki sözünü yerine getirmek için temaslara başladı. Başkan Dağdelen, İstanbul seçimlerinde Tatlıcak köyü sakinlerinin talebiüzerine ?TARIMKÖY? kurulması için söz vermişti. İstanbul´da yaşayan Tatlıcaklıların talebini yerine getirmek için temaslara başlayan Başkan Dağdelen, bu amaçla Çevre Bakanlığı ve TOKİ nezdinde görüşmelerde bulundu. Her iki kurumda da temaslarda bulunan Başkan Dağdelen, proje ile ilgili çalışma başlatılacağı müjdesini verdi.

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bşkan Dağdelen, görüşmelerini ve gelişmeleri paylaştı. Dağdelen, bu konuda şunları söyledi: ?İSTANBUL´DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜN TAKİPCİSİYİZ. ÇERİKLİ´DE "TARIMKÖY" KURULMASI İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNDUK. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri sırasında ziyaret ettiğimiz, Maltepe´de ikamet eden ve Kırıkkaleliler Derneği çatısı altında toplanan Çerikli Tatlıcak Köyü kökenli hemşehrilerimizin talebi için kolları sıvadık. Memleketlerinde bir "TARIMKÖY" kurulmasını isteyen ve bu hususta 240´ın üzerinde talebi bir araya getiren Tatlıcaklı hemşehrilerimizin hayaline dokunmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum nezdinde başlattığımız girişim kapsamında, TOKİ´de Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ile bir araya geldik. TOKİ Başkan Yardımcısı, Projenin uygulanabilirliği üzerine bir çalışma başlatılacağı müjdesini verdi. Biz de İstanbul´da bizleri bağrına basan Kıymetli hemşehrilerimiz adına konunun takipçisi olacağız.?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli