Anahtar Kelimeler: Çerikli görkemli açılış

Çerikli´de görkemli açılış

Çerikli´de görkemli açılış

Çerikli´de görkemli açılış

 

?AK Parti bayrağını bir kere daha zirveye taşıyacağız?

 

 

AK Parti Teşkilatı´nın yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Çerikli beldesinde görkemli bir katılımla seçim bürosu açılışı yapıldı.

 

AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

AK Parti Teşkilatı Çerikli beldesinde görkemli bir törenle seçim bürosunu açtı. Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Teşkilatı İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can ve teşkilat yöneticilerinin katılımı ile Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin için ilçede seçim bürosu açılışı yaptı. Büro açılışına ilgi ve katılım yüksek oldu. Törene katılanlar büro açılışında kurdelayı birlikte kestiler. İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti bayrağını bir kere daha Çerikli´de zirveye taşıyacaklarını söyledi.

 

ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

Açılış töreninde konuşan İl Başkanı Nuh Dağdelen, hem tören ve hem de seçimle ilgili bilgi verdi ve ?AK Parti´ye gönül vermiş hemşehrilerimizin muhabbeti her geçen gün çığ gibi büyüyor. Çerikli İlçe Seçim Büromuzun açılışına katılan dostlarımızın 31 Mart´ta bir kez daha AK Parti bayrağını zirveye taşıma umudu vermiş olması bizleri mutlu etti. Belediye Başkan Adayımız Nuh Şahin´e Rabbimden yol açıklığı diliyorum? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli