Anahtar Kelimeler: Çerikli’ hummalı çalışma

Çerikli’de hummalı çalışma

Çerikli’de hummalı çalışma

Satıh asfalt çalışması

Toki konut açıklaması

Su müjdesi geldi

Kırıkkale’nin Çerikli beldesinde Belediye hummalı bir çalışma içinde. Belediye Başkanı Nuh Şahin’in talimatları ile Belediye ekipleri beldenin hemen her bölgesinde bazı çalışmalar yürütüyor.

 

BAŞKAN ÇALIŞMA YAPIYOR

Kırıkkale’nin Çerikli beldesinde Belediye hummalı bir çalışma içinde. Belediye Başkanı Nuh Şahin’in talimatları ile Belediye ekipleri beldenin hemen her bölgesinde bazı çalışmalar yürütüyor. İlçenin daha yaşanabilir hale gelmesi için ekipler çalışırken, Belediye Başkanı Nuh Şahin, yapılan çalışmalar konusunda bilgiler verdi. 

 

SATIH ASFALT ÇALIŞMASI

Başkan Şahin, “Kasabamız Yerlikent Mahallesi Afet Konutlarında Ankara Karayolları Bölge Müdürlüğü ile beraber 35 bin metrekare, Yerlikent Mahallesi Beyazıt Sokak’ta bin metrekare satıh asfalt atılmıştır. Kasabamız Sakarya Mahallesi Şehit Adem Yassıkaya Caddesi’nde 20 bin metrekare satıh asfalt atılmıştır” dedi. 

 

TOKİ AÇIKLAMASI

Asfalt çalışmaları konusunda bilgi veren Başkan Şahin, toplu konut çalışmaları konusunda da açıklamada bulunarak, “2. Etap Toki teslim işi Ziraat Bankası ile sözleşme yapılmasına kaldı. 3. Etap Toku Gökçebel Mahallesi’ne 201 konut ihalesi beklenmektedir” dedi. 

 

İÇME SUYU MÜJDESİ

İçme suyu hakkında da bilgi veren Başkan Şahin, “İller Bankası tarafından içme suyu hatları 2024 yılında tüm şebekelere verilecek olup, bu konuda sıkıntı kalmayacaktır” açıklamasında bulundu. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı