Anahtar Kelimeler: tepkisi

CHP ve HDP tepkisi

CHP ve HDP tepkisi

CHP ve HDP tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde yaptığı güncel değerlendirmede; ?CHP, HDP el ele vermiş, sütre gerisinden ülkemiz istikrarını baltalıyorlar´ diyerek CHP ve onun ruh ikizi HDP´yi eleştirdi.

ÖZTÜRK AÇIKLAMA YAPTI

Öztürk, ?Türkiye´nin sınırlarında ve çevresinde Batılı ülkelerin ülkemize karşı jeostratejik ve jeopolitik planlarının her geçen gün daha da su yüzüne çıktığı şu günlerde; CHP, belediyelerine hangi HDP´lileri atayacağını görüşmektedir´ tespitinde bulunan MHP´li Öztürk, ?Milletimizin ihtiyaç ve beklentilerini duymaktan uzak CHP yöneticileri, tarihi Atatürk´ün partisini başka partilerin düşkünlerine ve HDP´nin sözcülüğüne muhtaç hale düşürmüştür. Adına ve amblemine bağlı, vatansever tabanına rağmen, CHP´yi idare edenler cezaevindeki HDP´lilerin yokluğunu aratmayan çıkışlarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kemiklerini sızlatmaktadır.? dedi.

TEPKİ GÖSTERDİ

Kendilerine miras bırakılan CHP ile şimdiki CHP´nin hiçbir benzerliği kalmadığını açıklayan Öztürk; ?CHP´nin parti amblemlerinde bulunan ve bir nevi ata yadigarı olan altı ok´un içini dâhi boşaltmaktan çekinmediklerini görüyoruz. Altı oktaki milliyetçilik ilkesinin dâhi içinin boşatılmasını Kırıkkale´deki CHP´lilerin dikkatine özellikle sunmak isteriz. Bu bakımdan kendi siyasal tarihi misyonlarına zarar verenleri, kendi partilileri de affetmeyecektir. Türkiye´nin ihtiyacı olan milli birlik ve beraberlikte yer almayan; CHP ve onun sütre gerisindeki paydaşı HDP-Kandil´i bu millet görmekte, değerlendirmesini yapmaktadır. Önümüzdeki günlerde dikkatlice bakınız CHP´li belediyelere hangi HDP´liler atanacaktır.? dedi.

 

İTTİFAK AÇIKLAMASI

Gerek Doğu Akdeniz, gerekse Suriye ve Kuzey Irak´taki gelişmeleri hatırlatan MHP´li Öztürk; ?İçinden geçmekte olduğumuz kritik günlerde son derece uyanık olmalıyız. MHP bu bilinç ve hassasiyetle siyasetini yürütmektedir. MHP milletinin yanında adeta vatanına göğsünü siper etmiştir. Cumhur İttifakı´na olan güçlü desteğimizden; başta tüm terör unsurları ve Güçlü Türkiye´den rahatsızlık duyan Batılı ülkeler rahatsızlık duymaktadır.? diyerek, Türkiye´nin huzur ve güvenin Cumhur İttifakı´nın da önceliği olduğunu savundu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı