Anahtar Kelimeler: tanıtım yaptı

CHP tanıtım yaptı

CHP tanıtım yaptı

ADAYLAR TANITILDI

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Aday Tanıtım Toplantısı yaptı.

Ankara Spor Salonu’nda yapılan toplantıda CHP’nin Kırıkkale adayları tek tek kürsüye davet edilerek Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte objektifler karşısına geçtiler.

 

ADAYLAR TANITILDI

CHP’nin 31 Mart seçim beyannamesinin açıklandığı ve aday tanıtım toplantısı yapıldı. Başkent Ankara’da yapılan toplantıda Kırıkkale adayları da kamuoyuna tanıtıldı. Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Alsancak, Balışeyh Mustafa Keskin, Çelebi Belediye Başkan Adayı Faik Keskinkılıç, Karakeçili Belediye Başkan Adayı Turguthan Yılmaz, Keskin Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Çolakoğlu, Hacılar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Durmaz, Sulakyurt Belediye Başkan Adayı Ali Ekber Arslan, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Umut Kazan. Törende Delice ve Çerikli adayları yer almadı. Konuşmanın ardından Özel 30 büyükşehir, 51 il olmak üzere belediye başkan adaylarını partilileri selamlamak üzere tek tek sahneye davet edilirken tanıtım toplantısına 81 il belediye başkan adayları ve 81 il ve ilçe teşkilatları katıldı.

 

EN DOĞRU İSİMLER

Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olarak gösterilecek isimlerin en doğru isimler olması için çok çalıştıklarını belirterek, “81 ilden belediye başkan adaylarımızı tanıtmak ve seçim bildirgemizi açıklamak için büyük bir hazırlığın ardından hep birlikte huzurunuzdayız. 11 Parti Meclisi (PM) toplantısı yaptık. Neredeyse kurultaydan bugüne kadar her hafta bir PM toplantısı yaptık. Toplamda bin 127 aday belirledik. Belediye başkanlıkları için 100 kadın adayımız, 2019’a göre tam iki katına çıkmış kadın aday sayımız var. 339 bin tekil anket sonucuyla adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik. Aday adayı olan 16 bin başvurudan 3 bin 500'ün üzerindeki başvuru, doğrudan belediye başkanlığı içindi. Bu seçimi Türkiye kazanacak, bu seçimi Türkiye İttifakı kazanacak. Buna inanıyor ve güveniyoruz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı