Anahtar Kelimeler: Ciddi yatırımlar yapıldı

?Ciddi yatırımlar yapıldı?

?Ciddi yatırımlar yapıldı?

?Ciddi yatırımlar yapıldı?

Vali açıkladı?

Kırıkkale İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Ali Kolat başkanlığında yapıldı. Valilikte Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Kolat´ın yanı sıra belediye başkanları, il müdürleri ve yetkililer katıldı. Vali Kolat toplantı öncesi son il koordinasyon toplantısına katıldığını ve valilik yaptığı süre içerisinde hayırlı işler yaptıklarını belirtti.

VALİ BİLGİ VERDİ

Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, ?2016 yılı 2. Dönem toplantısı yapıyoruz bu benim son toplantım. Ziyaretlerimiz devam ediyor sizlerle beraber gerçekten güzel işlere imza attık.  Bu güzel çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ediyorum.  Ben Ankara´da olacağım inşallah yine her zaman görüşmelerimiz olur? ifadelerini kulandı

214 PROJE DEVAM EDİYOR

Kent genelinde yürütülen toplam proje sayısının 214 proje olduğunu söyleyen Kolat, ?1 milyar 844 milyona tekamül ediyor 2016 ödeneğimiz ise 367 milyon 515 bin var bugüne kadar 316 milyon ödenek geldi bundan da 63 milyon harcamamız oldu esas mevsim önümüzdeki yaz ve o süreç yatırımlarımız elbette hızlanacak yatırımların takibi çok önemli inşallah memleketimiz için bu yatırmalar hayırlı olacaktır. Bütün kurumlarımız diyorlar için de çalışıyor? dedi.

GÜZEL ÇALIŞMALAR OLDU

Kolat konuşmasında, ?Yatırımlar ciddi manada iz bıraktı bizler elimizden gelen desteği verdik hastane cami üniversite hastanesi yollar okullar DSİ karayolları ve diğer yatırımlar ile çok güzel bir dönem geçirdik. Benim bulunduğum sürede bunların hizmete girmesinden mutlu oldum inşallah daha fazla yatırımlar Kırıkkale´ye kazandırılır? diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false