Anahtar Kelimeler: Çıkmaza çıkan !

Çıkmaza çıkan yol!

Çıkmaza çıkan yol!

Bu yolu kim tasarladı?

 

Kaza kaçınılmaz olacak?

 

Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından Yuva Mahallesinde yapılan yol ve kaldırım çalışması ilginç hali ile vatandaşların hem dikkatini hem de tepkisini çekti.

 

İLGİNÇ BİR DURUM

Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından Yuva Mahallesinde yapılan yol ve kaldırım çalışması ilginç hali ile vatandaşların hem dikkatini hem de tepkisini çekti. Mahallede dört yol olarak tasarlanan yolun üç tarafı bir yere gidiyor ancak bir tarafı ise parselde park olarak görülen yere çıkıyor. Yolun bir tarafı park alanı olduğu için ekiplerin üç tarafı yaptığı ancak bir tarafı ise öylece bıraktığı gözleniyor. Kalan yer kot farkı nedeniyle biraz da alçakta kaldığı için sürücülerin yaklaşık 20 santimetrelik boşluğa düşmesi kaçınılmaz görünüyor. Parselde yeşil alan görülen görülen alan nedeniyle sürücülerin kaza yaşamaması için yolun kalan bölümünde de çalışma yapılması isteniyor. 

 

UYARI LEVHASI OLMALI

Park yapılması gereken alana ya park yapılacak ya da yolu katılacak. Yolu daralttığı görülen alan nedeniyle uyarı levhası da bulunmuyor. Alana sürücülerin kaza yapmaması için uyarı levhaları konması isteniyor. Durumu şaşkınlıkla izleyen mahalle sakinleri, “Dört yol olarak tasarlanan bölgede yolun bu bölümü yeşil alan nedeniyle boş bırakılmış. Yol aslında daraltılmış bu alanda fakat uyarı levhaları olmadığı için sıkıntı yaşanacak gibi görünüyor. Burayı tasarlayan her kimse alana en azından uyarı levhaları koyması gerekiyor” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu