Anahtar Kelimeler: Çocuklara maske dağıttı

Çocuklara maske dağıttı

Çocuklara maske dağıttı

Çocuklara maske dağıttı

Kırıkkale Milletvekillerinden MHP Milletvekili Halil Öztürk Yahşihan ilçesinde parkta oynayan çocuklara önce dondurma sonra da maske dağıttı.

MASKE DAĞITTI

İlçede çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Öztürk, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ile birlikte park alanındaki çocukları ziyaret etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Öztürk, çocuklarla halı sahada basket oynadı. Çocuklara dondurma ve maske dağıtan Öztürk, çocukların Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi. Çocukların kullandıkları maskelerin büyük olduğunu ve bu nedenle tam bir koruma sağlamadığını hatırlatan Öztürk yaptığı açıklamada, "Biz de düşündük ve çocuklar için de bir maske üretilmesini istedik ve üretilmesini sağladık. Üretilen maskeleri de Yahşihan ilçesinde parklarda dolaşarak çocuklara dağıttık.

AÇIKLAMA YAPTI

Onların daha iyi korunmaları gerekir. Ayrıca onlarla birlikte sohbet ederek oyun oynadık. Dondurma da dağıtarak onların gönüllerini kazanmaya çalıştık. Onları her hastalığa karşı korumakla görevliyiz. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmesi için üzerime düşen görev neyse yerine getirmeye hazırım." diye konuştu. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz da, "Yahşihan Belediyesi olarak Sayın vekilimizin talimatı ile çocukların yüz ve çene yapılarına uygun maske üretimi yaptık. Bugün vekilimizle birlikte çocuklara bunları dağıttık. Çocukları pandemi konusunda daha duyarlı bir şekilde korumamız gerekir." Dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı