Anahtar Kelimeler: Cönger başvuru yaptı

Cönger başvuru yaptı

Cönger başvuru yaptı

Geçtiğimiz günlerde yerel seçimlerde aday adaylığı için Ak Parti ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Ekmel Cönger Keskin Belediye Başkan aday adaylığı için Ak Parti ilçe başkanlığına müracaatını yaptı.

 

 

BAŞVURUSUNU YAPTI

Keskin Ak Parti eski ilçe Başkanı Ekmel Cönger Ak Parti Keskin Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Kalabalık bir grup eşliğinde ilçe başkanlığına geçen Cönger aday adaylık başvurusunu yaptı. Daha sonra açıklamalarda bulunan Cönger, bu zamana kadar Keskin’e hizmet etmiş belediye başkanlarına teşekkür etti. Ak Parti Keskin Belediye Başkan aday adayı Ekmel Cönger “2024 Yerel Seçimler Keskin Belediye Başkanlığı’na Aday Adaylığına müracaat ediyorum. Bugüne kadar görev yapmış Belediye Başkanlarımız ,Belediye Meclis  üyelerimiz , İl Genel Meclis üyelerimiz yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Vefat eden Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis  üyelerimiz , İl Genel Meclis üyelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Genel Merkezimizin adaylık sürecinde görevi bana tevdi ettiği taktirde Parti’nin en yüksek oy alması için canla başla çalışacağım. Keskin için taş üstünde taş kalmayacak şekilde canla başla mücadele edeceğim. Kimseyi ayrıştırmayacağım. Birleştirici olup hizmetkar olacağım. Bugün bana zamanını ve vakitlerini ayıran tüm hemşehrilerimize saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Cenabı Allah hayırlısıysa nasib etsin diyorum” şeklinde ifade etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı