Anahtar Kelimeler: Cönger hızlı başladı

Cönger hızlı başladı

Cönger hızlı başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den belediye başkanı seçilen Ekmel Cönger, hızlı başladı. Cönger, ilçede bozuk olan yolların düzeltilmesi başta olmak üzere mezarlık bakımlarını bayram öncesi tamamlıyor.

SÖZLERİMİZİ TUTUYORUZ

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, mazbatasını aldıktan hemen sonra makamına oturmak yerine ilçede çalışmalarına hızlı şekilde başladı. Keskin’de birlik ve beraberlik mesajı veren Cönger, belediye ekipleriyle birlikte Keskin için kolları sıvadı. İlçede bulunan bozuk yollar başta olmak üzere, mezarlıkların bakımını yapmaya başladı. Keskin’in her alanda en iyi konuma gelmesi için mücadele vereceklerini dile getiren Cönger, “Seçim öncesi halkımıza söz verdik. Çok şükür bugün o sözlerimizi yerine getiriyoruz” dedi.

 

HEP ÇALIŞACAĞIZ

Cönger, “Seçim öncesi söz verdiğimiz gibi ilçemizde bulunan mezarlıkların temizlik ve çevre düzenlemesine belediye meclis üyelerimiz ve personellerimizle başladık. İlçemizde bozuk olan yollarin düzenlemesini yapıyoruz ilerleyen zamanda komple asfalt ve kilit parke yapımı için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde tarihi güzellikleriyle dolu olan ilçemizin önemli yerlere gelmesi noktasında her zaman sahada olacağız” dedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu