Anahtar Kelimeler: Çorbalar Belediye’

Çorbalar Belediye’den

Çorbalar Belediye’den

DESTEK OLUNUYOR

Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine vize sınavları haftasında sıcak çorba ikramında bulunuyor. Yahşihan Belediyesi Kırıkkale Üniversitesine eğitim görmeye gelen toplamda 40 bine yakın öğrenciye ev sahipliği yapmanın yanı sıra her alanda desteğini sürdürüyor.

DESTEK OLUNUYOR

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla Müge Anlı Mobil Aşevi aracı ile vize sınavları haftası boyunca sabah saat 08.00-09.00 arası dağıtılan çorbalar hem öğrencilerin yüzünü güldürüyor hem içini ısıtıyor. Sabahın erken saatlerinde sınavlarına yetişmeye çalışan öğrencilerden Sevilay Coşkun, “Sabahın erken saatlerinde sınavlarımıza yetişmeye çalışırken kahvaltı yapmayı unutabiliyoruz ya da çoğu gün buna zamanımız bile olmuyor. Başkan Türkyılmaz’ın bu hizmetiyle hem sağlıklı besleniyoruz hem de harçlıklarımız cebimize kalıyor. Cep dostu Yahşihan Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

BİLGİ VERİLDİ

Yahşihan Belediyesi, Müge Anlı Mobil Aşevi aracıyla daha önce de soğuk havalarda Kırıkkale Üniversitesi giriş kapısında öğrencilere, Tıp Fakültesi giriş kapısında hasta ve hasta yakınlarına, üniversite kayıtları sırasında yurt müdürlükleri önünde vatandaşlara sıcak çorba dağıtımı yapmış ve büyük ilgi görmüştü. Sağlıklı beslenme kapsamında yapılan bu çalışmayla şimdiye kadar binlerce vatandaş bu hizmetten yararlandı. Vatandaşlara çorba dağıtırken sohbet etme imkânı bulan Başkan Türkyılmaz: “ Toplam 40 Bin Üniversite öğrencisine ev sahipliği yapıyoruz. Aynı zamanda 30 bin nüfusu olan bir ilçeyiz. Vatandaşımızın her anında yanında olmaya çalışıyoruz. Dün de buradaydık, bugün de buradayız Allah izin verirse yarın da burada olacağız. Vize sınavları haftası boyunca öğrencilerimize bu desteğimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli