Anahtar Kelimeler: Coşkulu tanıtım yapıldı

Coşkulu tanıtım yapıldı

Coşkulu tanıtım yapıldı

İyi Parti adaylarını tanıttı

‘İyi Parti tarih yazacak’

İyi Parti Genel Merkezi, tüm illerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen, Genel Başkan Meral Akşener’in de katılarak önemli mesajlar verdiği ve açıklamalar yaptığı bir toplantı ile coşkulu şekilde tanıttı.

 

TANITIM TÖRENİ YAPILDI

İyi Parti Genel Merkezi, tüm illerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen, Genel Başkan Meral Akşener’in de katılarak önemli mesajlar verdiği ve açıklamalar yaptığı bir toplantı ile coşkulu şekilde tanıttı. Aday tanıtım törenine partinin Kırıkkale Teşkilatı ve adayları tam kadro katıldı. İl Başkanı Yavuz Kuzucu ile birinci sıra adayı Bülent Şükrü Altınışık, ikinci sıra adayı Orhan Kılıç ve üçüncü sıra adayı Sevim Pehlivanlı Özbek törende hazır bulunurken, isim ve adaylıkları ile ilgili görseller barkovizyonda yayınlandı. İsimlerin okunması sırasında üç isim de büyük alkış aldı. 

 

ALTINIŞIK MESAJI

Aday tanıtım töreni ile ilgili açıklama ve paylaşımda bulunan Bülent Şükrü Altınışık, “İYİ Partimizin 2023 Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantımızı Kırıkkale İl Teşkilatımız ve Milletvekili Adaylarımızla birlikte büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik” dedi.

 

KILIÇ MESAJI

Orhan Kılıç ise “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde adil, saygılı, nitelikli ve güçlü bir Türkiye için 2023 Seçim Beyannamesi  ve 28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına Kırıkkale İYİ Parti Milletvekili adaylarımız; Sayın Bülent Şükrü Altınışık,  Sayın Sevim Pehlivanlı Özbek  ve İl Başkanımız Sayın Yavuz Kuzucu  ile birlikte katılım sağladık.  Biz İYİ bir aileyiz. Ve her şey İYİ olacak. Tarih yazacağız az kaldı” paylaşımında bulundu. 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı