Anahtar Kelimeler: Dağda bayrak açtılar

Dağda bayrak açtılar

Dağda bayrak açtılar

Kısa bir süre önce kurulan Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübü kurulmasından kısa bir süre sonra Dinekdağ Cumhuriyet Yürüyüşü faaliyetine geniş bir katılım sağladı.

DİNEK DAĞI GEZİSİ

Kısa bir süre önce kurulan Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübü kurulmasından kısa bir süre sonra Dinekdağ Cumhuriyet Yürüyüşü faaliyetine geniş bir katılım sağladı. Kulüp üyeleri Dinekdağın zirvesinde Filistin bayrağını dalgalandırdı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dinekdağ Cumhuriyet Yürüyüşü bu yıl 22 Ekim 2023 Pazar günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirildi. Çok sayıda öğremcinin ve doğa severin katıldığı faaliyet geçtiğimiz günlerde kurulan Bozkır Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü açısından da ilk etkinlik oldu. Kulübe özgü formalarını giyerek yürüyüşe katılan kulüp üyeleri Dinekdağın zirvesinde Filistin bayrağını dalgalandırdılar.

 

FİLİSTİN BAYRAĞI AÇTILAR

Kulüp Başkanı Vedat Durudoğan ‘Bir hafta önce kurulan kulübümüze büyük bir ilgi olduğunu gördük. Çok kısa bir süre içerisinde üye kayıtlarımızda yoğunluk yaşıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Geleneksel Cumhuriyet Yürüyüşüne 100’e yakın üyemizle katılım sağladık. Üyelerimiz son günlerde Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramına tepki am​​​​​​​acıyla Filistin Bayrağını zirvede dalgalandırdık. Filistin halkının yanında olduğumuzu bu şekilde göstermek istedik’ dedi. Vedat Durudoğan kulübün yeni kurulmasına rağmen büyük bir ilgiyle karşılaştığı​​​​​​​nı belirterek önümüzde ki dönem de yeni çalışmalara imza atacaklarını söyledi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı