Anahtar Kelimeler: Dağdelen’ açıklamalar

Dağdelen’den özel açıklamalar

Dağdelen’den özel açıklamalar

NEFER OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM

 

İnternet medyasıyla buluştu

Gazetecilerle bir araya geldi

Önemli açıklamalar yaptı

İnternet medya temsilcileri AK Parti Eski İl Başkanı Nuh Dağdelen’le biraraya geldi. Gündeme dair konuların konuşulduğu buluşma da Dağdelen, AK Parti hükümetinin Türkiye’yi dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline getirdiğine dikkat çekti.

NEFER OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM

Süvariler Binicilik Kulübü’nde gerçekleşen görüşme de internet medya temsilcileri ve Dağdelen Kırıkkale ve ülke gündemine ait konular görüşüldü. Kongre sürecine değinen Dağdelen, il teşkilatında ki bayrak değişiminin partiye ve Kırıkkale’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde AK Parti için  bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Dağdelen, AK Parti sayesinde Türkiye’nin dünyanın sayılı ülkelerinden biri haline geldiğine dikkat çekti.

GAZETECİLERLE BULUŞTU

Medya Basın Birliği Başkanı İbrahim Yaman’ın ev sahipliğinde ki buluşmaya; Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmail Ünal, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Kıvanç, Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır, Sabah Gazetesi Temsilcisi Halan Gökkaya, Kırıkkale Kuşu Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Murat Bulut katıldı. İnternet medya temsilcileri önümüzde ki haftalarda farklı konukları ağırlamaya devam edeceklerini kaydettiler.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli