Dağdelen müracaatını kalabalıkla yaptı

Dağdelen müracaatını kalabalıkla yaptı

Dağdelen müracaatını kalabalıkla yaptı

Ben hep burada olacağım”

AK Parti eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, 7 Haziran seçimleri için milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Dağdelen'in başvurusunu partinin yönetim kadrosu kabul etti. Adaylık müracaatına Dağdelen'in kalabalık bir toplulukla geldiği gözlendi.

AK Parti eski il başkanı Nuh Dağdelen, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler için aday adaylığı müracaatında bulundu. Parti binasına dün öğleden sonra kalabalık bir toplulukla gelen Dağdelen'in müracaatını AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç ve parti yöneticileri kabul etti. AK Parti toplantı salonunda müracaat kabul töreni yapıldı. Törene İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay ve partililer katıldı. Akçay tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada "Kurulduğu günden bu zamana kadar AK Parti, vatandaşa vermiş olduğu hizmetlerine devam ettirmiş, her seçimde girmiş olduğu almış olduğu oy oranının yükseltmiştir. Bugün burada AK Parti davasına hizmet etmek için, Başbakanımız ile Cumhurbaşkanı ile aynı yolda yürümek için, onların Allah rızasını kazanmak için Milletvekili Aday Adaylığı ile ilgili daha önce birlikte çalıştığımız, birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz, meslektaşım, arkadaşım dostum Nuh Dağdelen`in burada aday adaylığı ile ilgili açıklamayı birlikte sizlerin huzurunda yapıyoruz" dedi.

Nuh bey dava arkadaşımız”

"Bu davaya hizmet etmek için müracaat eden kardeşime bu yolda yürümek için bizimle birlikte harcamış olduğu bu günde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Haziran seçimlerinde Kırıkkaleli hemşerilerimiz 2011 seçimlerinde olduğu gibi aynı güveni ve aynı oyu vereciktir. Gece gündüz demeden birlikte çalışarak Kırıkkale`deki 3 milletvekilin alacağız. Cuma günü aday adaylığı başvuruları teşkilatlar nezdinde bitecektir. Daha sonrada Genel Merkezimiz tarafından araştırmalar yapılacak ve teşkilat yoklamaları yapılacaktır. Bütün bu çalışmalardan sonra 7 Nisanda Kırıkkale`deki adayımız belirlenerek daha çok artacaktır çalışmalarımız. Nuh bey hepimizin tanıdığı, sevdiği, bu davaya gönlünü koymuş bir arkadaşımız. Kendisi daha önceden İl Başkanımızdı. O dönemde de güzel hizmetleri oldu şimdi de bu sorumluluk doğrultusunda hizmet etmek için aday adaylığını açıkladı. Allah yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.

Kırıkkale'yi çok iyi tanıyorum”

Nuh Dağdelen ise "Mürsel Akçay ağabeyim bizim meslektaşımızdır kendisi. Meslekte de önemli ve saygı duyduğumuz bir kişidir. Enver Kılıç abimiz de bir dava adamıdır. Bu kıymetli iki ağabeyimizin teşkilatta olması doğrusu bize güç veriyor ve güven veriyor. Güçlü bir teşkilatla 3 milletvekilini almak hiçte zor olmayacaktır. Allah nasip etti partimizin içinde güzel görevlerde bulunduk. Büyüklerimizle, arkadaşlarımızla dostlarımızla istişare yaptıktan sonra bizlerde aday adaylığı müracaatı yapmak için kanaat oluştu ve burada başvuruda bulunuyoruz. Kırıkkale`yi ve Kırıkkale insanını tanıma fırsatı buldum. 10 yıllık süreç içinde. Yeni vizyon ile yeni AK Parti çalışmalarını sürdürüyor. Bizi Ankara`da çok iyi temsil edeceğimi düşünüyorum. Kırıkkale`nin problemlerini çok iyi biliyorum. Çözmek adına çok ciddi hizmetler getirildi. Hizmet etmek bir heves. Allah rızası için hak için halka hizmet etmek istiyorum" dedi.

Evimi götürmeyeceğim”

Dağdelen, "Allah`ım bize eğer ki milletvekili olmak için çıkmış olduğumuz bu yolu nasip ederse ben bu hizmeti Allah`ın rızası için, iyi işlere imza atmak için, güzel sevaplar için yapmak istiyorum. Güzel bir hukukumuz var. Problemleri iyi bir şekilde Ankara`ya taşıyacağıma inanıyorum. Bu şehre çok iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Ankara`da güzel bir çevrem var. Bürokrasi çevresini iyi biliyorum. Allah nasip ederse bu tecrübe, bilgi birikimlerimi Ankara`ya taşımak istiyorum. Bu şehre çok iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Ben Kırıkkale`de yaşıyorum. Gidecek bir yerim yok. Evim burada. Evimi götürmeyeceğim ve her gün Ankara`ya gidip geleceğim. Kırıkkale`de yaşayan bir milletvekili olacağım. Öldüğümüz zaman da buraya defnedileceğim. Ekmeğimi buradan kazanıyor, burada harcıyorum. Bu nedenle Allah rızasını kazanmak için milletvekili olmaya talibim" dedi.

Alkışlarla desteklediler

Bu açıklamaların ardından Dağdelen müracaat dilekçesini Nuh Dağdelen'e verdi. Salonda bulunanlar alkışlarla Dağdelen'e destek olurken, Mürsel Akçay, Enver Kılıç ve Şeraf1ettin Atalay Dağdelen'i tebrik etti ve hatıra resmi çekindi. Daha sonra Dağdeen, beraberindekiler ile parti binası önünde kısa bir süre görüşme yaptı ve bürosuna geçti.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu