Anahtar Kelimeler: çalışacağız

Daha çok çalışacağız

Daha çok çalışacağız

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “2021’de çok çalıştık. Her yeni yıl kendimizi daha çok geliştirip bir önceki yıla göre daha çok çalışıyoruz. Bu düsturla 2022’de daha çok çalışacağız.” dedi.

 

YENİ YIL DEĞERLENDİRMESİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yazılı bir açıklama yaparak  Yahşihan Belediyesi’nin 2021'de yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamada, “Saygıdeğer vatandaşlarımız; 2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakırken ilçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanabilir bir yer olması yolunda birçok çalışma yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. 39 memur, 13 işçi, 15 sözleşmeli ve 318 şirket personeli olmak üzere toplam 385 çalışanımızla 2021 yılına veda ettik. 2021 yılının ilk müjdesini işçilerimize vermiştik. Çalışanlarımızın maaşlarını yüzde %25 arttırarak ayrıca yılda 2 defa ikramiye sözü verdik. İşçilerimiz için yeni bir yemekhane inşa edip,  yemekhanede işçilerimize uygun fiyatlı yemekler çıkardık.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Aynı zamanda ihtiyaç sahibi aileleri de unutmayıp yemek yardımı yapıp, 34 İhtiyaç sahibi aile ve yaşlılara da Ramazan Ayı boyunca iftar yemeği imkânı sağladık. Değerli Yahşihanlılar; çıktığımız bu yolda 2021 yılında da ilçemizi güzelleştirmek adına güzel çalışmalar yaptık. Yurtkur Caddesine 5.5 Milyon TL yatırım yaparak, modern bir bulvar yaptık. Bulvarın ismini değiştirerek, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ismini verdik. Kaldırım üzerinde bulunan işletmeleri kaldırdıktan sonra kolları sıvayıp, içerisinde ay yıldızlı anıt, şarj dolum noktaları, kitap dinleme alanları, engelli araç şarj istasyonları, hatıra alanları, etkinlik alanları, oturma alanları, geri dönüşüm kutuları, olan bir bulvar inşa ettik. Sizler için bu yıl İlçemize 2 park daha kazandırdık, 2022 yılında da kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi. Türkyılmaz bir çok alanda 2022 yılında çalışma yapacaklarını belirtti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı