Anahtar Kelimeler: dikkatli olalım

Daha dikkatli olalım

Daha dikkatli olalım

Daha dikkatli olalım

Koronavirüs salgını kapsamında İl Salgın Ekibi ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, sahada etkin denetim gerçekleştirdi. Ekipler, vatandaşları daha dikkatli olmaları noktasında uyarı yaptı.

DENETİMLER SÜRÜYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de etkisini gösteren Koronavirüs salgını nedeniyle Kırıkkale Valiliği himayelerinde oluşturulan salgın denetim ekipleri mesaisini aralıksız şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, beraberinde denetim ekipleriyle birlikte sahada salgın denetimine karşı tedbirleri inceledi, vatandaşları uyardı. Müdür Çetiner, “Bugünde, İl Salgın Ekibi ve personelimizle birlikte AVMlerde, maske, mesafe, temizlik ve diğer konularda bilgilendirme ve uyarılarda bulunmaya devam ettik” dedi.

BİRLİKTE YENECEĞİZ

Salgının hala etkisini gösterdiğini dile getiren Çetiner, sosyal mesafe-maske ve hijyen kurallarına önemle uyulması gerektiğini dile getirdi. Salgının seyrinin değişmesinde bu kuralların çok büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Çetiner, “İnşallah hep birlikte sahada etkin mücadelemiz ile virüsü yeneceğiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz kurallara riayet etmeleri ve biraz daha bu konuda sabır göstermeleridir” şeklinde konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu