Anahtar Kelimeler: Danışma meclisi toplandı

Danışma meclisi toplandı

Danışma meclisi toplandı

Danışma meclisi toplandı

 

AK Partililer bir araya geldi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Bir aylık teşkilat faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, yeni anayasa değişikliğine değindi. Öztürk ?Türkiye bu sistemle çağ atlayacak. Yeni sistem ile çalışmaları gerek önergeler gerek tartışmalarla sürekli tıkanan meclisimizin önü açılmış olacak? diye konuştu.

TOPLANTI YAPILDI

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından aylık olağan toplantılar kapsamında gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantılarının Ocak ayağını hafta sonunda gerçekleştirdi. Bir aylık teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclisi üyeleri, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Teşkilatları, İl Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatları katıldı. Türkiye´deki Tüm AK Parti teşkilatlarında her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İl Danışma Meclisi Toplantısının Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen bölümünde, İl Başkanı Mürsel Akçay teşkilat faaliyetlerini değerlendirdi. Toplantıda Saadet Partisinden istifa ederek AK Parti´ye geçiş yapan Bahşılı Belediye Meclis Üyesi Nuri Akkoç´a AK Parti rozeti takıldı.

ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, teşkilat olarak bir an bile durmadıklarını belirterek AK kadrolar olarak Türkiye´nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade etti. Teşkilat olarak bir aylık faaliyetlerin değerlendirildiğinde yoğun bir ayı geride bıraktıklarını dile getiren Akçay ?Teşkilat performans sisteminde il teşkilatımızın 81 il arasında aldığı yer bunun en büyük örneklerinden birisidir. Ancak teşkilat olarak liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayip Erdoğan´ın çizdiği hedefler içerisinde bu çalışmaları yeterli görmüyoruz. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Önümüzde bir referandum süreci var. Bu zor dönemlerde AK kadrolara düşen görev bu zamana kadar sergilediği performansın üzerinde bir performans sergilemektir. Biz il teşkilatı olarak gerek halkımızla gerekse sivil toplum kuruluşları ile bir arada olarak bu görevi yerine getirmeye gayret gösteriyoruz? dedi.

YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Konuşmasında yaşanan terör olaylarına değinen Akçay ?Fetö, Pkk, ve Daeş´in ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlar gösteriyor ki Türkiye büyüme ve gelişme içerisinde. Türkiye´nin büyümesinden rahatsız olan şer odakları bu güne kadar ülkemizde ne zaman atılımlar ve ekonomik hamleler olsa terör ve anarşi ile ülkemizi durdurmaya çalıştılar. Yine bunun gayreti içerisindeler. Ancak bu defa karşılarında büyük bir dünya lideri var. O dünya liderinin arkasında da hem milleti hem de onun davasına inanmış AK Parti teşkilatları var. Terör ve teröre destek verenler çok uğraştıkları emellerinde asla başarılı olamayacaklar. Milletimizi asla bölemeyecekler. Şu anda Türkiye´nin üzerinde oynanan oyunları gören bir lideri ve bu oyunları bozan bir milleti var. Bizlerde AK Parti teşkilatları olarak bizler liderimize ve ülkemize sahip çıkacak ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

MECLİSİN ÖNÜ AÇILMIŞ OLACAK

Ülkemizde bazı grupların dillendirdiği gibi rejim değişikliğine gidilmediğini ifade eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ?Ülkemizde sadece yasama ve yürütme kurullarında bir değişiklik yapılıyor. Bu zamana kadar hükümet sistemiyle yönetilen ülkemiz devlet sistemiyle yönetime doğru ilerliyor. Hükümet sistemlerinde yaşanan ve ülkemizin bundan bir hayli zarar gördüğü koalisyon dönemleri yeni sistem ile son bulacak. Türkiye bu sistemle çağ atlayacak. Yeni sistem ile çalışmaları gerek önergeler gerek tartışmalarla sürekli tıkanan meclisimizin önü açılmış olacak. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu günlerde liderine ve partisine gönülden bağlı olan ve gayretli çalışmalarıyla partisini sahiplenen teşkilatların önemi çok fazla hissediliyor? ifadelerini kullandı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli