Anahtar Kelimeler: DEAŞ operasyonu

DEAŞ operasyonu

DEAŞ operasyonu

DEAŞ operasyonu

Terörle Mücadele ekiplerince Ankara merkezli aralarında Kırıkkale´nin de aralarında bulunduğu 5 ilde terör örgütü DEAŞ´a yönelik operasyon düzenlendi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Terörle Mücadele ekiplerince Ankara merkezli aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu 5 ilde terör örgütü DEAŞ´a yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 6´sı tutuklanarak cezaevine konuldu.  Aralarında bir üst düzey örgüt üyesinin de bulunduğu şüphelilerin, kırsal yapılanmaya elaman temin etmeye çalıştığı öğrenildi Terörle Mücadele ekiplerince terör örgütü DEAŞ´a yönelik 5 ilde operasyon düzenlendi. Gözaltı ve ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 6´sı tutuklanarak cezaevine konuldu.

ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİ DESTEĞİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekiplerinin terör örgütü DEAŞ´a yönelik çalışmaları kapsamında tespit edilen bir gruba yönelik seri operasyon düzenlendi. Özel harekât polisleri desteğinde düzenlenen operasyonlarda, yaklaşık 5 aylık teknik ve fiziki takip ile mercek altına alınan örgüt üyeleri, Ankara´nın yanı sıra Çorum, Mersin, Kırıkkale ve Kocaeli´de gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

Aralarında bir üst düzey örgüt üyesinin de bulunduğu şüphelilerin örgütün kırsal yapılanmasına elaman temin etmeye çalıştığı öğrenildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan 3´ü kadın 9 örgüt üyesi işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Ankara Adliyesi´ne sevk edildi. Hâkim karşısına çıkartılan şüphelilerden 6´sı tutuklanarak cezaevine konuldu.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli