Anahtar Kelimeler: Dehşeti yaşadılar

Dehşeti yaşadılar!

Dehşeti yaşadılar!

Dehşeti yaşadılar!

Okul yerine hastaneye gittiler

Bir öğrencinin kalbu durdu!

Kırıkkale´de önceki gün saatlerinde Cumhuriyet Lisesi öğrencilerini taşıyan bir servis aracı, iddialara göre freninin patlaması sonucu duramayarak reklam panosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen araçta 16 kişi de yaralandı. Öğrenciler tam anlamıyla dehşet yaşadı.

16 KİŞİ YARALANDI               

Olay bugün sabah saatlerinde İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Öğrencileri evlerinden alan servis aracı okula gitmek için yola çıktı. Yolda freni patlayan servis aracı duramayarak İstasyon Caddesi üzerinde bulunan refüjlere çarptı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıları olay yerinde tedavi etti. İtfaiye ekipleri ise; sıkışan öğrencileri yerlerinden çıkartmak için uzun uğraşlar verdi. Öğrenciler sabah sabah tam anlamıyla dehşet yaşadılar. Büyük korku ve panik içinde olan öğrenciler okul yerine hastaneye gittiler.

DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILDI

Tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılan öğrencilerden birinin duran kalbi yeniden atmaya başladı. Kimliği henüz belli olmayan öğrencinin yoğun bakımda tedavi altına alındığı; diğer öğrencilerin de acil serviste tedavi altına alındığı belirtildi. Yaralı öğrencileri Vali Ali Kolat Milli Eğitim Müdürü İsmail çetin hastanelerde ziyaret ettiler. Henüz olayın şokunu üzerlerinden atamayan öğrenciler ve velileri servislere daha itinalı bakım yapılmasını ve denetimlerin artırılmasını istediler. Öğrencilerin sağlık durumları iyi, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARILARI DUYMADI

Kaza öncesi yaralı öğrencinin kulaklık vasıtasıyla müzik dinlediği ve uyarıları duyamadığı iddia edildi. Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça´nın girişimleri ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Berkant Özpolat´ın kazazedenin tedavisi için hastaneye geldiği ve hasta ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Ayrıca halen hayati tehlikesi devam eden hastanın annesinin hamile olduğu ve haberi almasının ardından bebek ve annenin hayati tehlike yaşamaması için erken doğum ünitesine alındığı, öğrenildi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı