Anahtar Kelimeler: Delice muhteşem iftar

Delice´de muhteşem iftar

Delice´de muhteşem iftar

Delice´de muhteşem iftar

Çok kalabalık iftar yapıldı

Delice ilçesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar porgramı gerçekleştirildi. İftara katılım ve ilgi yüksekti. AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, milletvekili adayları ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem iftara katılanlarla sohbet etti.

KAPIDA KARŞILADILAR

Delice Belediyesi ve Delice İlçe Teşkilatı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar programı düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar renkli görüntülere sahne oldu. Delice Belediye Başkanı Turgut özdem, Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve milletvekili adayları iftara gelenleri kapıda karşıladılar. Delice halkının büyük ilgi gösterdiği iftar programında AK Parti heyeti vatandaşlarla sohbet etti.

AK PARTİ ANLATILDI

İftar öncesinde vatandaşlara AK Parti icraatları anlatıldı. Belediye Başkanı Turgut Özdem, ilçeye yapılan çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Nuh Dağdelen AK Parti´nın tüm ilçeler ve Kırıkkale´ye yaptığı yatırımları anlattı. Milletvekili adayları da Cumhur İttifakı ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattılar. Gün içinde de ilçede ziyaretlerde bulunan AK Parti heyeti vatandaşları ve esnafları dinledi. AK Parti´nin Deice iftarı miting havasında gerçekleştirildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli