Anahtar Kelimeler: Demir emeklileri unutmadı

Demir emeklileri unutmadı

Demir emeklileri unutmadı

Demir emeklileri unutmadı

Emeklilerle görüştü

Seçim sürecinde sokakta karşılaştığı herkesten oy isteyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir bu sefer sokakta karşılaştığı herkese teşekkür ediyor. Demir önceki gün Hüseyin Kâhya Parkını gezerek buradaki emeklilere teşekkür etti.

DEMİR YİNE SOKAKLARDA

Seçim süreci ve öncesinde de sürekli vatandaşlarla iç içe olan Mehmet Demir Milletvekili seçildikten sonra da yaşantısında hiçbir değişiklik yapmadı. Demir seçim sürecinde sokakta karşılaştığı herkesten oy istedi. Demir bu sefer de vatandaşlara teşekkür ediyor. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir önceki gün genellikle emeklilerin uğrak yeri olan Hüseyin Kâhya Parkını gezdi. Mehmet Demir burada karşılaştığı emeklilerle sohbet edip seçim sürecinde kendisine destek oldukları için teşekkür etti.

ZİYARETLER SÜRECEK

Milletvekili Mehmet Demir bu kapsamda ziyaretlerinin süreceğini söyledi. Mehmet Demir alışılmışın dışında bir uygulamayla fırsat buldukça ilçe, köy, mahalle ve sivil toplum kuruluşları, bürokratlar ve esnafları sık sık ziyaret edeceğini sorunlarının olup olmadığını ilk ağızdan dinleyeceğini söyledi. Seçim sürecinde dile getirdiği vaatlerini yerine getirmek için azami gayreti göstereceğini belirten Demir insanların böylesi yaklaşımlara ihtiyacının olduğunu bunun aslında bir insanlık vazifesi olduğunu da kaydetti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false