Anahtar Kelimeler: Demir komisyonda yaralandı

Demir komisyonda yaralandı!

Demir komisyonda yaralandı!

Demir komisyonda yaralandı!

Komisyonda kavga çıktı

Anayasa Komisyonu´nda çıkan kavgada milletvekilleri yaralandı. Anayasa Komisyonu Toplantısı´nda çıkan kavgada AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Yozgat  Milletvekili Yusuf Başer, Sakarya  Milletvekili  Ali İhsan Yavuz ile HDP İstanbul  Milletvekili Erdal Ataş ve Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca yaralandı. Yaralanan milletvekilleri hastanelere gitti.

KAVGALAR YAŞANDI

Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu´nda, AK Parti ile HDP´li milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı, ortalık bir anda karıştı. Milletvekilleri birbirine girdi. Yumruklaşmanın yaşandığı kavgada kadın milletvekilleri arada kaldı. Kavganın büyümesi üzerine toplantıya önce ara verildi, sonra toplantı pazartesi gününe ertelendi. Komisyon toplantısının sabahki ilk bölümünde de yine tartışma çıkmış, arbede yaşanmıştı. Dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu´nda, AK Parti ile HDP´li milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıkması ve kavganın büyümesi üzerine toplantıya ara verildi. Yumruklu kavganın ardından çalışmalar Pazartesi gününe ertelendi.  

VEKİLLER YARALANDI

Komisyonunda AK Parti ile HDP´li milletvekilleri arasında çıkan yumruklu kavgada 5 milletvekili yaralandı. Yaralanan milletvekillerinin Ak Parti´den Yusuf Başer, Mehmet Demir, Ali İhsan Yavuz ve HDP´den Erdal Ataş, Feleknas Uca olduğu öğrenildi. Milletvekillerinin hastaneye gittiği belirtildi. Yaşanan yumruklu kavganın ardından Anayasa Komisyonu´ndaki görüşmelere bugün saat 18.00´e kadar ara verilmişti. Yapılan görüşmelerin ardından Ak Parti´nin dokunulmazlık teklifi görüşmelerinin Pazartesi gününe ertelenmesine karar verildi. Yumruklu kavga sırasında salonda bulunan ve ´Anayasa Komisyonu´ yazılı ekran da kırıldı.

SABAH DA KAVGA YAŞANMIŞTI

TBMM Anayasa Komisyonu, hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını içeren Anayasa değişikliği teklifini görüşmek üzere saat 11.00´da toplandı. Ancak toplantı daha başlar başlamaz tartışma çıktı. AK Parti ve HDP´li milletvekillerinin çoğunlukta olduğu komisyon toplantı salonunda bazı milletvekilleri ayakta kaldı. Bunun üzerine HDP Milletvekilleri toplantının daha geniş bir salonda yapılması ve kameramanların da toplantıyı sonuna kadar izlemesi için usul tartışması başlatılmasını istedi. Bazı milletvekilleri de toplantının Genel Kurul Salonunda yapılmasını önerdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false