Anahtar Kelimeler: Demir korkuluk fayda etmedi

Demir korkuluk da fayda etmedi!

Demir korkuluk da fayda etmedi!

Demir korkuluk da fayda etmedi!

Korkuluğu söküp girmişler!

Bahçelievler Mahallesi´nde geçtiğimiz gün akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir apartmanın en alt katında bulunan dairesine giren hırsız ya da hırsızları, pencerelerdeki demir korkuluklar da durduramadı.

PES DEDİRTEN OLAY

Geçtiğimiz günler içerisinde Bahçelievler Mahallesi 1231. Sokak ikametgah adresinde bu kadarına da pes dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. 4 katlı bir apartmanın en alt katında bulunan bir evde kimsenin olmadığını fırsat bilen hırsız ya da hırsızlar, penceredeki demir korkuluğu duvardan söktü. Pencerenin de zorlanmadan rahat bir şekilde açıldığı olayda zanlılar, evin her tarafını dağıtarak değerli eşya arayışı çabası içerisine girdiler.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Oturma odasından, yatak odasına kadar etrafı dağıtan zanlılar, evden para ya da altın bulamayınca, girdikleri yerden tekrar çıkarak adını kayıplara karıştırdılar. Sabah saatleri itibariyle olayın yaşandığını gören apartman sakinleri polislere haber vererek durumu izah ettiler. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen polisler, incelemelerde bulunarak, apartman sakinlerinden hırsızlık hakkında bilgi aldılar.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Hırsızlık olayının yaşandığı ev sahibi Halil Şahin, geçmiş yıllarda annesi ile babasının vefat ettiğini ve evde kimsenin yaşamadığını ifade etti. 1-2 aya bir evi ziyarete geldiklerini dile getiren Şahin, ?Bizler başka mahallede ikamet ediyoruz. Burada yaşayan komşularımız parmaklıkların söküldüğünü görmüşler ve bize haber verdiler. Bizlerde polislere haber verdik. Zaten evde değerli bir eşyamız bulunmuyordu ama pencerenin sökülerek içeriye girilmesi de akıllara durgunluk veren bir olay? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false