Anahtar Kelimeler: Demir Akçelik ziyaret

Demir´den Akçelik´e ziyaret

Demir´den Akçelik´e ziyaret

Demir´den Akçelik´e ziyaret

Tebriklerini iletiler

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´i ziyaret ederek hasta kabulüne başlayan hastane için tebriklerini iletti.

GÜZEL VE ÖNEMLİ BİR YATIRIM

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ve Esnaf Ali Gümüşsoy, Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´i ziyaret ederek sağlık hizmeti vermeye başlayan hastane için hayırlı olsun dileklerini ve tebriklerini iletti. Kırıkkale´ye hastane olarak büyük bir yatırım yapıldığını belirten Demir, ?Burası çok güzel bir hastane oldu. Sağlık açısından ilimize fayda sağlayacağı gibi istihdam ve ekonomiye katkı sağlaması bakımından da çok önemli bir yatırım.

KIRIKKALE´YE HAYIRLI OLSUN

Ömer Akçelik beyin şahsında buraya emeği geçen herkesi tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz? dedi. Akçelik´de Demir´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ?Sayın Demir´e bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Hepimiz Kırıkkale için çalışıyoruz. Burada güzel bir sağlık yatırımı, istihdam ve ekonomik değer oluşturmaya çalıştık. Kırıkkalemize hayırlı olsun? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false