Anahtar Kelimeler: Demokrasi kazandı

Demokrasi kazandı

Demokrasi kazandı

Demokrasi kazandı

 

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av Onur Yüksel Bozdağ yenilenen İBB seçimlerinin yalnızca bir yerel yönetim seçimi olmaktan öteye yaşanan süreç ve seçilmiş belediye başkanına oy verenlere karşı kullanılan dil nedeniyle bir demokrasi sınavına dönüştüğünü belirterek ?Bu seçimin kaybedeni kazananı yok, bu seçimde demokrasi kazandı? dedi.

 

 

SEÇİM AÇIKLAMASI

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Onur Yüksel Bozdağ yenilenen İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimi ve sonucu ile ilgili ?İstanbul´u alan Türkiye´yi alır.? Dedi. Bozdağ süreci yakından takip ettiklerini ve insanüstü bir çaba ile öncelikle demokrasiye olan inançlarını hiçbir zaman yitirmediklerini belirterek ?Yenilenen İstanbul seçimleri yalnızca bir yerel yönetim seçimi olmaktan öteye, yaşanan süreç ve seçilmiş belediye başkanına oy verenlere karşı kullanılan dil nedeniyle bir demokrasi sınavına dönüştü. Bu sınav yalnızca İstanbul´un sınavı değil hepimizin sınavıydı? dedi.

  

ÖZVERİLİ ŞEKİLDE ÇALIŞTIK

Başta milletvekili Av Ahmet Önal olmak üzere, Kırıkkale örgütü olarak da ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Bozdağ Milletvekili Önal´ın 45 gün boyunca Kadıköy ilçesinde çalışmalarıyla Kadıköy örgütünün de kalbini kazandığını söyledi. Çalışmalar kapsamında Kırıkkaleli İstanbul seçmenlere ulaşıldığını belirten Bozdağ yapılması gereken ne varsa yapıldığını. sonuçta milli iradenin yönünü belirlediğini ve büyük farkla demokrasi tam bir dersi verdiğini söyledi.

 

KUCAKLAŞMA ZAMANI

Bozdağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Seçim kazanıldı ve bitti. Artık bundan sonra, seçimden önce kutuplaşan seçmeni barıştırma kucaklaştırma vaktidir. Bu seçimde Ak partililer kaybetmedi Ak parti kaybetti. Mhp´liler kaybetmedi MHP kaybetti. Süreç gösterecektir ki hem İstanbul´da hem Kırıkkale´de hem de bütün ülkede, güvenilen CHP kadroları, toplumu barıştıracak, bütünleştirecektir. Türk gençliği görevi Mustafa Kemal´den aldı. Ancak görev bitmedi yeni başlıyor. Bu mücadele, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, tam bağımsız bir ülke yaratana dek sürecek.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false