Anahtar Kelimeler: Demokrasi nöbeti

Demokrasi nöbeti

Demokrasi nöbeti

Kırıkkale'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında demokrasi yürüyüşü ve demokrasi nöbetine binlerce kişi katıldı.

ETKİNLİK YAPILDI

Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi tarafından '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri düzenlendi. Ellerinde Türk bayraklarıyla Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dev ekrandan izledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden etkinlikte, Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak şehitler için de dualar edildi.

Etkinlikte Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı vatandaşlarla birlikte en ön safta yer aldı. Bazı vatandaşlar ise kalabalığı evlerinin balkonlarından Türk Bayrakları ile selamladı.

HAİN BİR GİRİŞİM

Etkinlikte konuşan Vali Yunus Sezer "15 Temmuz İslam'ın son kalesini yıkmak için yedi düvelin bir araya geldiği ve içeride de taşeronlarının koordine ettiği, dört bir yerden saldırdığı, hain bir girişimdir" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından mehteran takımı konser verdi. Belediye tarafından hazırlanan ikramlar meydanları dolduran binlerce kişiye dağıtıldı. Etkinlik Demokrasi nöbeti ve 15 Temmuz 2016 vatandaşları meydana çağırmak için okunan selanın tekrar aynı saatte okunması ile devam etti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı