Demokrasiye, sandığın kararına inanan insanlarız”

 Demokrasiye, sandığın  kararına inanan insanlarız”

Demokrasiye, sandığın kararına inanan insanlarız”

VEKALETİNİZ NASİP OLMADI”

Abdullah Öztürk'ten ilk açıklama      

AK Parti 3. sıra Milletvekili adayı Abdullah Öztürk seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Öztürk yaptığı açıklamada, makamlar kişinin istemesi ile olacak bir şey değildi. Allah murad ederse, takdir ederse olurdu. İstemezse hiç bir şey elbette olmazdı. Rabbin takdiri bizden yana olmadı. Bu takdir başım gözüm üstünedir” dedi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk seçim sonuçlarının ardından sosyal medya aracılığı ile açıklama yaptı. Öztürk yaptığı açıklamada, Bir genel seçim sürecini bugün tamamlamış olduk. Bugün yapılan milletvekilliği seçimlerine aylar öncesinden bir takım istişareler sonucunda aday adayı olmaya karar verdim. Aday adaylık mücadelesi sonunda partimizin genel merkezin takdirleryile 3.sıradan aday olmak nasip oldu. Yaklaşık iki ay gece gündüz demeden hep birlikte bir seçim mücadelesi verdik. Geçen süreç içerisinde elimden geldiğince, dilimin döndüğünce, aklımın erdiğince, dürüstçe, mertçe, mücadele etmeye çalıştım. Söylenen her yere, çağrılan her eve, her sokağa, her caddeye gitmeye çalıştım. Biz bize düşeni elimizden geldiğince yapma azminde olduk” ifadelerini kulandı.

İNTİKAM ARACI GÖRMEDİK

Öztürk, şunları söyledi: Yola revan olurken biliyordum ki, mevki ve makamlar kişinin istemesi ile olacak bir şey değildi. Allah murad ederse, takdir ederse olurdu. İstemezse hiç bir şey elbette olmazdı. Rabbin takdiri bizden yana olmadı. Bu takdir başım gözüm üstünedir. Halkımızın her kararı saygı değerdir, kıymetlidir. Bizler demokrasiye, sandığın kararına inanan insanlarız. Hakkın takdirine, halkın kararına saygı duyuyorum. Şimdiye kadar başıma gelen her bir işte hayır aramışımdır. Bunda da bir hayrın olduğunu söylemek isterim. Adaylık sürecinde hiçbir partinin adayını kötülemedim, ötelemedim. Çünkü siyasi anlayışımızda bizler siyaseti bir husumet, bir kavga, bir çekememezlik alanı bir intikam, bir zenginleşme aracı olarak görmedik.

VEKALET NASİP OLMADI

Siyaseti topluma iyilik etmenin ve hizmet alanının ta kendisi olarak gördük. Dahası siyaset, yapabilenler için bir sevap, bir gönül kazanma ve öteleri kurtarma vesilesi olarak kabul ettik. Biz bu düsturlar doğrultusunda nasip olsaydı vekillik yapacaktık. Süreç içerisinde üzüldüğümüz, sevindiğimiz zamanlar olsa da, büyük bir tecrübe edindiğimi söyleyebilirim. Ve sizlerin üzülmemesini dilerim. Bizler olduğu gibi görünen, göründüğü gibi olan insanlarız. Neyleyim ki bize vekaletiniz nasip olmadı.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Bu günleri ve bu seçim sürecinde şahsıma göstermiş olduğunu teveccühü, hüsnü kabulü onur sayarım. Ve ömrümce unutmayacağımı bilmenizi isterim. Seçim sürecinde bizle beraber koşturan herkese, partimizin teşkilatlarına, başkanlarına, gönüllü çalışan arkadaşlarımıza kalbi teşekkürlerimi sunarım. Hepinizden Rabbim ebeden razı olsun. Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize memleketimize hayırlar, hizmetler getirmesini Rabbimden dua eylerim. Sizlerin kararı, Rabbimin takdiriyle milletvekili seçilen her üç arkadaşımı da tebrik eder, hayırlara vesile olmalarını dilerim.”



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli