Anahtar Kelimeler: Denetimler artacak

Denetimler artacak

Denetimler artacak

VALİ TALİMAT VERDİ

 

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında Güvenli Üniversite Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde akademik faaliyetlerin güven ortamında yapılmasını sağlamak amacıyla alınacak güvenlik tedbirlerinin konuşuldu.

 

VALİ TALİMAT VERDİ

Toplantıda, Kırıkkale Üniversitesi'nin 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde akademik faaliyetlerin güven ortamında yapılmasını sağlamak amacıyla alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı. Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kolluk kuvvetlerince denetimlerin ve görünürlüğün artırılması talimatını vererek, çalışmalarından dolayı kolluk kuvvetlerimize teşekkür etti. Toplantıya kurul üyeleri ile İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı temsilcileri katıldı.

 

ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Vali Makas, toplantıda yaptığı konuşmada, üniversitenin güvenliğinin her şeyden önce geldiğini ve bu konuda gerekli tüm tedbirlerin alınacağını vurguladı. Kolluk kuvvetlerine denetimlerin ve görünürlüğün artırılması talimatı veren Vali Makas, çalışmalarından dolayı kolluk kuvvetlerine teşekkür etti. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, kurul üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Toplantı, alınan kararlar doğrultusunda sona erdi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı