Anahtar Kelimeler: Dershaneciler Ne Düşünüyor?

Dershaneciler Ne Düşünüyor?

Dershaneciler Ne Düşünüyor?

Dershaneciler Ne Düşünüyor?

Anayasa Mahkemesi (AYM), binlerce öğretmeni ve öğretim kurumunu yakından ilgilendiren 1 Eylül'de dershanelerin kapatılmasını öngören yasayı oyçokluğu ile iptal etti. İptal kararının ardından açıklama yapan Rasyonel Dershanesi Kurucu Müdürü Hüseyin Kelkit Anayasa Mahkemesinin kararının doğru bir karar olduğun ifade etti.

Seyir  Netleşecek

Dershanelerin kapatılmasının iptal edilmesinin ardından Kırıkkale Rasyonel Dershanesi Kurucu Müdürü Hüseyin Kelkit anayasa mahkemesinin kararının Özel teşebbüsün yasal çalışma, iş üretme hakkının iptal edilmeyeceği yönündeki kararıyla doğru bir adım attığını belirtti. Kelkit yaptığı açıklamada, Gerekçeli kararın açıklanması ve Milli Eğitim Bakanlığının değerlendirmesi bundan sonraki seyri netleştirecektir” diye konuştu

Şekillenecek

Yıllardır gençlerin geleceğini şekillendirdiklerini belirten Kelkit, Yılardır eğitime destek kurumları olarak gençlerin geleceğini şekillendiriyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek.  Şu an bakanlık onayını almış Anadolu Lisesi statüsünde özel lise olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelişmelere bağlı olarak Kırıkkale Halkı için en doğru adımı atacağız” dedi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu