Anahtar Kelimeler: “Desteğe ihtiyaç var”

Desteğe ihtiyaç var”

 Desteğe ihtiyaç var”

Desteğe ihtiyaç var”

Takım için destek istendi

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş sezon başından bu yana hedefledikleri yere geldiklerini, şampiyonluk için ekonomik olarak ciddi anlamda desteğe ihtiyaç duyduklarını söyledi. Karakuş Şampiyonluk için iki haftalık ciddi bir desteğe ihtiyacımız var. Tabiri caizse Şampiyonluk can suyu istiyoruz” dedi.

Can suyu istiyoruz

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş , İkinci Başkan Tolga Özkan ve Genel Kaptan Cengiz Dağdelen ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Karakuş son günlerde 2014-2015 futbol sezonuna Şampiyonluk parolası ile girdikleri yönetim olarak kalan haftalarda üstlerine düşen görevi layığı ile yerine getirdiklerini inandığı söyledi. Karakuş bu hafta oynan maçla grupta lider olduklarını sezon sonunda Şampiyon olmak için yaşadıkları ekonomik sıkıntıyı  atlatmaları gerektiğini söyledi.

625 bin gider 260 gelir var

Başkan Karakuş kulüp yönetimi olarak veremeyecekleri hesabın olmadığını sezon başından bu yana toplam olarak 625 bin lira giderleri olduğunu buna karşılık otoparklardan gelen gelirlerinin 260 bin lira olduğunu belirterek Bunun dışında bize maddi anlamda yardımda bulunan Nihat Özdemir, Barış Aydın, Nadir Yaman, Orhan Kılıç, Ömer Faruk Ilıcan, Halil Öztürk ve Harun Güleç  maddi anlamda yardımda bulundular. Bunun yanı sıra Bağımsız Milletvekili adayı Bahadır Erdemir'de taraftarlarımıza araç yardımında bulundu. Milletvekilimiz Oğuz Kağan Köksal bey her ihtiyacımızda bize maddi kaynak bulmak için çalıştı. Şimdi soruyorum tüm siyasi partilerden 60 yakın aday var. Bunlar Kırıkkale'ye hizmet etmek için aday oldukların söylüyorlar. Kırıkkalespor bu şehri en iyi temsil eden kulüp, Kırıkkalespor'a bu dar günüde yardım etmeyeceklerse ne zaman yardım edecekler” ifadesini kullandı.

Bıçak kemiğe dayandı

Başkan Karakuş yönetim kurulunda yer alan arkadaşları ile kulübün bugünlere gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını artık satacak ne bir evleri nede bir arabaları olmadığını ekonomik olarak bıçağın kemiğe dayandığını belirterek Biz dilenci değiliz. Artık kapı kapı dolaşarak Kırıkkalespor'a yardım edin demekten utanır hale eldik. İsteğimiz Kırıkkale'de ticaretle uğraşan kimselerin kendi istekleri doğrultusunda yardımda bulunmaları. Şampiyonluk için diğer takımlar her türlü entrikayı siyasi güç ortaya koyarken biz yalnız kalıyoruz. Maçlarımızı on binler izliyor. Sosyal medyada taraftar gruplarının sitelerinde paylaşılan bir görüntü bir resim yüz binlerce kişi tarafından izleniyor tıklanıyor. Kırıkkalespor  bu anlamda büyük bir reklam yeri. Gelin yardımda bulunun bunu da biz açık yüreklilikle dile getirelim sizleri onurlandıralım” diye konuştu.

İki haftalık can suyu

Kulüp Başkanı Metin Karakuş son olarak yaklaşık on yıl sonra elde edilen liderlikten sonra Şampiyonluğun çok yakın olduğunu iki haftalık ekonomik anlamda bir can suyuna ihtiyaçları olduğunu belirterek Gerekirse iş adamlarımız bize borç versin. Önümüzdeki günler için bir çok sponsorluk teklifleri alıyoruz. Ancak bizim için zaman kısıtlı. Acil olarak ekonomik  olarak nakite ihtiyacımız var. İki haftalık periyotta alacağımızı başarılı sonuçlar bizi şampiyon yapacak. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. El Birliği yapalım tüm şehrinde istediği Şampiyonluk coşkusunu beraber yaşayalım” dedi. 



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu