Anahtar Kelimeler: Destek

Destek çığ gibi oldu

Destek çığ gibi oldu

DESTEK BÜYÜYOR

 

 

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosunda Pazar günleri miting havasında gerçekleşen programlar yoğun katılımlarla devam ediyor. Binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen programda yapılan yürüyüşle gövde gösterisi yapıldı.

 

DESTEK BÜYÜYOR

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosu dolup taşıyor. Pazar günleri seçim bürosunda mitingler yapan Türkyılmaz’ı sevenleri yalnız bırakmıyor. MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu konuşmasında, “Sevgili misafirler hanımefendiler beyefendiler hep söyleyeceğim yine söylüyorum. Kalbimden geçtiği için söylüyorum. Buraya gelen ayağınızın türabıma kurban olayım. İyi ki geldiniz iyi ki varsınız. İyi ki hep beraberiz.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Sevgili hanımefendiler beyefendiler bir Pazar klasiğimiz bir çığ gibi büyümeye devam ediyor. Biz öyle ne toplu mesajlar attık. Nede insanları tek tek aradık. Buraya gelen er meydanına geliyor. Buraya gelen gönül meydanına geliyor. İyi ki geldiniz beraberiz. Yine yeni yeniden hep beraberiz. Biz bugün seçim bürosu açmıyoruz. Biz seçim bürosunu açan çok oldu. İnsanlar bura ya gönüllerini koymaya geliyorlar. Hoş gelmişler sefa getirmişler. Buradan konuşmama başlamadan önce bir teşekkür etmek istiyorum.

 

 

PROJELERİNİ ANLATTI

Dün Cumhur İttifakımız olan AK Parti’nin seçim bürosu açılısı vardı. İttifaka yakışır şekilde bizleri öven başta AK Parti Milletvekili Sayın Mustafa Kaplan beye çok teşekkür ediyorum. Övgülerini aldım. Üretken belediyecilikte bizleri övdüğü için çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Sayın Engin Pehlivanlı’ya da teşekkür ediyorum. Gerçekten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir şekilde konuşma yaptı. Gelelim sanal klavye delikanlılarına onlar yine atıyorlar tutuyorlar. Vay şöyle oldu, vay böyle oldu. Neler oldu biliyor musunuz? Gelin şu meydanı görün klavye delikanlıları. Gelin bakalım burada da kimler var kimler. Kimler gelmiş kimler. Bu sanal klavye delikanlılarına şunları söylüyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yaptığımız yapacağımız projeler ortada 175 projeyle karşınızdayım. 65 yıllık belediye tarihi, 11 belediye başkanı. Şuradan şunu söylemek istiyorum. Bugüne kadar yapılanları ölçsünler, biçsinler, tartsınlar. Hatta ve hatta o günkü bütçe ile bugünkü bütçeyi karşılaştırsınlar, eğer bizim beraber yaptığımızı bir santim geçerlerse ben size söz veriyorum 31 Mart gelmeden siyaseti bırakacağım.

 

KAZANIYORUZ

Benim hayallerim çok büyük. Benim hayallerim Yahşihan’a sığmıyor sevgili hemşerilerim. Sanal klavye delikanlılarına sesleniyorum öyle gizli saklı saklanarak buralara gelemezsiniz. Burada Yahşihan halkı var dışardan kimse yok. Rahmetli Muharrem Ertaş’ın dediği gibi; ‘Yiğit olan ata biner atlanır, yiğit olan her derde cefaya katlanır. Yiğit gölgesinde yiğit saklanır. Kötülerin dalı olmaz, gölgesi olmaz.’ Şundan emin olun 5 ayrı şirket Yahşihan ile ilgili anket yaptı. Bunun biri de karşı tarafın yapmış olduğu anketler. Şundan emin olun açık ara öndeyiz kazanıyoruz, kazanıyoruz, kazanıyoruz.” İfadelerini kullandı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı