Anahtar Kelimeler: Destek sağlanacak

Destek sağlanacak

Destek sağlanacak

Destek sağlanacak

Spor Camiasını ve Kırıkkalespor camiasını yakından ilgilendiren ve son günlerde bilgi kirliliğine sebep olan spor kompleksi meselesi ile ilgili Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu açıklamada bulundu.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Baloğlu yaptığı açıklamasında "Geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu beyin katılım sağladığı ve Kırıkkale Valiliğince düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılım sağladık.Toplantı esnasında gündeme gelen şuanki Fikret Karabudak stadının yakınındaki arazi üzerine yapılacak tesis ile ilgili olarak, 1- 3500 kişi kapasiteli bir kapalı spor salonu yapımı, 2- Kapalı spor Salonu yanında Suni Çim antrenman sahası, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası yapımı, 3- Amatör spor kulüpleri için tesis yapımı, 4- Mevcut Fikret Karabudak stadyumunun tekrar modern bir stadyum yapımı, 5- Şuan MKE Kırıkkale Spor kulübünün bulunduğu binanın sıfırdan yapımı veya tadilat ile modern bir hale getirilmesi sağlanacaktır. Fikret Karabudak Stadyumunun yapımı için Türk Metal Sendikasının daha önceki taahhütlerine göre hareket edilecektir” dedi.

 

PAYLAŞIMA GEREK YOK

Baloğlu "Değerli arkadaşlar bu konu ile ilgili sosyal medyada kişi ve kurumları yıpratmamak için biraz daha sabırla hareket etmemiz gerekiyor. Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer beyfendinin taraftarımıza bu konuda sözü olduğunu unutmayalım. Ayrıca valimizin haricinde diğer siyasi arkadaşlarda samimiyetle bu konuyu takip etmektedir. Bakanımız Sayın Kasapoğlu gereken yetki ve imkan hususunda gereken desteği sağlayacaktır. Bu Açıklamalar ışığında bir Kırıkkalespor taraftarı olarak elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Şimdi hep beraber Takımımızın seri galibiyetler alması için tüm enerjimizi takıma, teknik ekibe ve yönetime yardımcı olmak için harcayalım. Lütfen bundan sonra tartışmaya mahal verecek sosyal medya paylaşımları yapmayalım. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli