Anahtar Kelimeler: Devlete Millete zararsınız!

Devlete ve Millete zararsınız!

Devlete ve Millete zararsınız!

Yine su patlağı, yine geçici çözüm

İnanın herkesi bıktırdınız

Bu beceriksizliğe katlanmak zorunda mıyız?

Kırıkkale’de yine su arızası ve su kesintisi yaşandı. Sorun yine beceriksiz bir şekilde geçici olarak çözüme kavuşturulurken, Kırıkkaleliler sosyal medyada duruma büyük tepki gösterdi. 

 

YİNE BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Belediyeden yapılan duyuruda ana isale hattında “aniden” yaşanan arıza nedeniyle su kesintisi olduğu bildirildi. Arıza kesintiye neden olurken, Karşıyaka, Yuva, Selimözer mahallelerinde su kesintisi yaşanacağı belirtildi. Karşıyaka su deposundan buralara su verilemeyeceği açıklandı. Daha önce de su arızaları nedeniyle uzun süreli kesintiler yaşanmıştı. Sosyal medyada ve yerel basında bir çok kişi ve siyasetçi su arızalarıyla ilgili soruna çözüm üretemeyen Kırıkkale Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya büyük tepki göstermişti.

 

BECERİKSİZ BİR YÖNETİM

Yine yaşanan arıza nedeniyle bir çok kişi tepkilerini dile getirdi. Arızaların yerini tesbit etmek, çözümü gerçekleştirmek konusunda beceriksiz denebilecek uygulamalar gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi Saygılı döneminde bu konuda eksi not almış gibi görünüyor. Sosyal medyada ve sokakta bir çok kişi, “Bunlar devlete ve millete külliyen zarar. Beceriksizliğin bu kadarına da pes. Bu beceriksizliği çekmek zorunda mıyız” gibi yorumlar yapıyor.

 

BU ÇAĞDA BU KAFA!

Arızanın yaşandığı bölgede yeşil alan ve park olduğunu ileri sürüldü. Arıza nedeniyle park da büyük zarar gördü. Kepçelerle kazılan alanda park diye bir şey kalmadı. Park için yapılan yatırım ve onca harcama da çöpe gitmiş oldu. Kırıkkale Belediyesi Başkan Mehmet Saygılı döneminde alt yapı konusunda gerekli çalışmayı yapmadığı için ana caddelere atılan asfaltın hemen ardından oluşan patlak ve arızalar nedeniyle yeni yapılan yolların neredeyse tüm bölümleri çirkin şekilde yamalı halde bulunuyor. Yama çalışması da gelişigüzel yapıldığı için yollar Kırıkkale’ye bu çağda yakışmayacak şekilde adeta sırıtıyor. 

 

YETER ARTIK DİYORLAR

Vatandaşlar bu duruma da tepkililer ve “Mehmet Saygılı döneminde Kırıkkale Belediyesi, yol, kaldırım, su ve diğer konularda çok başarısız bir grafik çizdi ne yazık ki. Saygılı alt yapıyı tamamlamadan asfalt attığı için su arızaları sık sık yaşandı ve atılan asfalt Belediye eliyle bozuldu. Yollar yamadan geçilmiyor. Kırıkkale’ye yakışan bir görüntü değil bu durum. İnanın herkes bıktı bu yönetimden. AK Parti’nin kendi içinden bile büyük tepkiler var. Sosyal medyada bile açık şekilde dillendiriliyor. Yani bu çileyi Kırıkkale çekmek zorunda mı. Yeter artık” diyorlar.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı