Anahtar Kelimeler: Dikkat çekmeyi başardı

Dikkat çekmeyi başardı

Dikkat çekmeyi başardı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na adaylığını ilan eden Avukat Mehmet Yılmazer, açıklamaları, projeleri ve paylaşımları ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

AÇIKLAMALARDA BULUNUYOR

Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Yılmazer, Kırıkkale’de her mahalleye adalet, her eve huzur getireceğinin sözünü verdi. 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Kırıkkale eski Milletvekili merhum Murat Yılmazer’in oğlu Mehmet Yılmazer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kırıkkale eski Milletvekili Murat Yılmazer’in oğlu Mehmet Yılmazer Kırıkkale’den aday olacağını duyurduğu günden itibaren çalışmalarına hız verdi. 

 

DİKKAT ÇEKMEYİ BAŞARDI

Sosyal medya hesabı üzerinden projelerini anlatan Başkan A. Adayı Yılmazer, Kırıkkale’de her mahalleye adalet, her eve huzur getireceğinin sözünü verdi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla dikkat çeken Yılmazer, seçimler konusunda çok iddialı görünüyor. Kırıkkale ile ilgili projeler de paylaşan, yaşanan sorunlara yönelik çözüm önerilerinde bulunan Yılmazer, seçime henüz zaman varken, dikkat çekmeyi başarmış gibi görünüyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı