Dinamik bir şekilde Kırıkkale'ye hizmet edeceğiz”

 Dinamik bir şekilde  Kırıkkale

Dinamik bir şekilde Kırıkkale'ye hizmet edeceğiz”

Göçer'den ilk açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi, uzun bir aradan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne Milletvekili gönderme sevincini yeniden yaşadı. Mutlu haberi aldıktan sonra partilileriyle bir araya gelen Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ‘Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Kırıkkale kardeşine sahip çıktı' dedi.

BURUK SEVİNÇ YAŞIYORUZ

Aylar önce başlayan siyasi seçim hareketliliği, hafta sonu yapılan seçimlerle sona erdi. Sonuçların açıklanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra adayı olan Seyit Ahmet Göçer'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne Milletvekili olarak göndermeyi başardı. Mutlu haberi aldıktan sonra parti yönetimiyle bir araya gelen Göçer, ‘Bizler Kırıkkale'ye uzun zamandır hizmet etmiş Milliyetçi Hareket Partisinin mensuplarıyız. Şu anda elbette bir sevinç yaşıyoruz ama buruk bir sevinç yaşıyoruz' şeklinde konuştu.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Göçer yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: Biz burada ülkücüler genç adaylarına teşkilatta yetişmiş kardeşlerine sahip çıktı Kırıkkale. Bundan dolayı ben hepsine teşekkür ediyorum. Biz burada aslında iki milletvekili çıkartmamız gerekiyordu. İki milletvekili Milliyetçi Hareket Partisinin hakkıydı. Ama tabi milletimizin takdiri bu şekilde oldu.”

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Bundan sonraki süreçte tüm ülküdaşlarıma, partiye emek veren gece gündüz çalışan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Bu başarı Milliyetçi Hareket Partisinin toplu başarısıdır.  Aday olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi bundan sonra Kırıkkale'de her zamankinden daha dinç, her zamankinden daha dinamik bir şekilde Kırıkkale'ye hizmet edecektir” dedi.

BÜYÜK EMEK SARF ETTİLER

Bir Milletvekilini TBMM'ye gönderdiklerini belirten İl Başkanı Erdal Baloğlu, Gönül arzu ederdi ki diğer aday arkadaşlarımızı da meclise göndermek isterdik. Ben açıkça şunu söylemek istiyorum üç adayımızda aşağı yukarı günün yirmi saatini harcayarak büyük emek sarf ettiler. Ben buradan üç arkadaşımıza da teşkilat başkanı olarak bütün teşkilatımın fertleri adına teşekkür ediyorum. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum sağ olun var olun” ifadesinde bulundu.



ERDOĞAN ŞEKER
10.06.2015 08:51:47
Bir sulakyurtlu olarak derimki kırıkkale halkına işçisine esnafına iş adamına memuruna bürokratına yardımcı olduğunuz doğu insanının birbirini tuttuğu gibi sizde kırıkkale halkını tutar bürokrasiye atamalar yaptırır hemşehrilerinizi iyi yerlere getirtirseniz sonuçları değiştirirsiniz.

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false