Dinek Dağı zirvesine Türk Bayrağı

Dinek Dağı zirvesine Türk Bayrağı

Dinek Dağı zirvesine Türk Bayrağı

Zirveye bayrak diktiler

İlimizin en büyük dağı olma özelliğine sahip ve adına merhum Neşet Ertaş gibi ünlü halk ozanlarının türkülerinde bahsettiği Dinek Dağı zirvesine Türk Bayrağı dikildi. Kale Dağcılık ve Doğa Spor Kulüpleri Derneği üyelerinin çalışmasıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bin 744 rakımlı dağın zirvesinde bayrağımız dalgalanıyor.

GURURLA DALGALANIYOR

Her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde geleneksel hale getirilen yürüyüşlerin gerçekleştirildiği Dinek Dağı zirvesine, Kale Dağcılık ve Doğa Spor Kulüpleri Derneği üyeleri ve bazı MKEK personellerinin çalışmalarıyla Türk Bayrağı dikildi. İlimizin en yüksek dağı olma özelliğine sahip olan dağın zirvesine diktikleri bayraktan dolayı gururlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Metin Atun, ?Şanlı bayrağımız burada dalgalandıkça biz huzur doluyoruz? dedi.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Kulüp olarak her alanda farklı çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Atun, sosyal ve kültürel anlamda imkanlar doğrultusunda güzel faaliyetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Kulüp üyeleriyle ve mesai arkadaşlarıyla birlikte bu çalışmayı yapmayı düşündüklerini ifade eden Atun, ?Arkadaşlarımız bizi kırmayarak buraya geldiler. Ben kulübüm adına emeği geçenlere ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum? ifadesinde bulundu.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli