Anahtar Kelimeler: Dinek’ merkezi

Dinek’te kamp merkezi

Dinek’te kamp merkezi

Dinek’te kamp merkezi

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’ye gelerek spor ve kültürel alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırıkkale için yapılacak diğer çalışmaların müjdesini verdi.

 

 

VALİLİK YATIRIMLARI PAYLAŞTI

Kırıkkale’nin spor alanında büyük yatırımlar alması ve geleceğin şampiyonlarının yetişmesi amacıyla gerekli çalışmaların sergilendiği Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda, Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun verdiği müjdeler hayata geçmeye hazırlanıyor. Kırıkkale Valiliği ise sosyal medya üzerinden Bakan Kasapoğlu’nun Kırıkkale ziyaretinde verdiği müjdelerin gerçekleştiğini duyurdu.

 

GÜZEL ÇALIŞMALAR

Kırıkkale Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kasapoğlu’nun verdiği müjdeler şu şekilde sıralandı, “3 bin 500 kişilik Kapalı Spor Salonu. Dinek Dağı Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezi ve Doğa Parkı yapımı için Tip Spor Salonu, 20 adet Bungalov Ev, Kapalı Manej, Antreman Merdiveni, Fitness, Etkinlik Alanı, Yemekhane yapımı.  Yeşil Vadi – Oba Köy – Huzur Köy Projeleri kapsamında bisiklet yolları, kaykay pisti, 2 adet basketbol – voleybol sahası ve çevre düzenlemesi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

İl geneline 50 adet basketbol potası yapımı. Çerikli ve Hacılar Beldelerine Genç Ofis Yapımı. Sulakyurt ilçesine Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Prefabrik Soyunma Odası, 250 seyirci kapasiteli portatif tribün yapımı.  Ayrıca İl belediyemizin ve diğer ilçelerin projeleri” şeklinde sıralandı. Kasapoğlu, “İnşallah gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilecek olan yatırımlarla beraber spor alanında gençlerimize büyük imkanlar sunacağız. İnşallah buradan yarınların şampiyonları yetişecektir” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false