Anahtar Kelimeler: Diyaliz hastasına

Diyaliz hastasına jest

Diyaliz hastasına jest

HASTALARA ÇİÇEK VERDİ

Diyaliz merkezinde tedavi gören hastalara sürpriz ziyaret gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, hastalara moral verdi. Başkan Türkyılmaz, Ali Has isimli hastaya doğum günü pastası keserek, yeni yaş gününü kutladı, sağlıklı ömürler diledi.

HASTALARA  ÇİÇEK VERDİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Özel Kırıkkale Diyaliz Merkezi’ni ziyaret etti. Burada her hastanın durumunu soran ve onlara çiçek takdim eden Türkyılmaz, geçmiş olsun dilek ve temennilerinde bulundu. Hastalarla hoş sohbet gerçekleştirerek adeta onlara moral aşılayan Türkyılmaz, aynı zamanda Ali Has isminde diyaliz tedavisi gören bir hastaya doğum günü pastası keserek sürpriz yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlama esnasında Ali Has, duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Türkyılmaz, “Vatandaşlarımız için her alanda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün Özel Kırıkkale Diyaliz Merkezi’ni ziyaret ederek doğum günü olan Ali Has ağabeyimize küçük bir sürpriz kutlama gerçekleştirdik. Tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek karanfiller dağıttık. Bizler Yahşihan Belediyesi olarak bütün vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu