Anahtar Kelimeler: Doğalgaz müjdesi

Doğalgaz müjdesi

Doğalgaz  müjdesi

Doğalgaz müjdesi

 

Kırıkkale´nin en şirin ilçelerinden biri olan ve son yıllarda ki gelişimi ile de dikkat çeken Sulakyurt´a bir müjde daha.

 

 

2020 YILINDA GELİYOR

Kırıkkale´nin son yıllarda gelişimi ile dikkat çeken ve Kırıkkale´nin şirin ilçelerinden biri olan Sulakyurt´a bir müjde daha geldi. Belediye Başkanı olduğu iki dönemde ciddi bir gelişim kaydeden ve Sulakyurt´u adeta baştan aşağı tekrar ele alan Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurtlulara bir müjde daha verdi. Bildik verdiği müjdede şu ifadeleri kullandı, ?İki dönemdir ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin sorunlarını her geçen gün daha da çözüyoruz. En büyük sorunlarımızdan birisi doğalgazdı. Çok şükür bu sorunu da çözdük ve 2020 yılında Sulakyurt´a doğalgaz gelecek. Tüm halkımıza hayırlı olsun? dedi.

 

YAPILMAYANLARI YAPTIK

Bildik, ?Ben bu memleketin çocuğuyum. Benim geçmişimde burada, geleceğimde burada. Benim buraya vefa borcum vardı. Beni yetiştiren memlekete vefa borcumu ödemeye geldim. Çok şükür şimdiye kadar çok güzel çalışmalarımız var. 63 yılda yapılmayan çalışmalar bizim dönemimizde yapıldı. Halkımız için varız. Halkımız için çalışmaya devam edeceğim. Halkımız teveccüh gösterirse, onlar için mücadeleye devam edeceğiz? ifadesinde bulundu.

 

B.İLGİLER VERDİ

Bildik, ?Belediye Başkanlığı Şehrul-Eminliktir. Yani şehrin emin ellere teslim edilmesi, oranın hizmet ve yatırım yönetimin en emin kişiye verilmesidir. Bu tamamen gönül işi ister, hayatından ödün vermeyen belediye başkanlığı yapamaz. Her şeyinden ödün verecek. Bir belediye başkanı sadece sabah 8.00- akşam 17.00 arasındaki devlet memuru değildir. Belediye başkanı 24 saat, hafta ve 365 gün görevinin başında olan kişidir. Biz belediye başkanıyız, vatandaşlar gece gündüz her zaman arayabiliyor.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false