Anahtar Kelimeler: Dolar bozdurana ürün bedava

Dolar bozdurana ürün bedava!

Dolar bozdurana ürün bedava!

Dolar bozdurana ürün bedava!

Kampanya başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, "Yastık altındaki Dolar ve Euro´larınızı bozdurun" çağrısı üzerine harekete geçen Kırıkkaleli kuru temizlemeci, 200 dolarını bozduran herkesin 1 ürününü bedava temizliyor.

KAMPANYA YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısı üzerine tüm Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de vatandaşlar dolarlarını bozdurmak için döviz bürolarını giderken esnafta dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı. Bunlardan biri olan Kırıkkaleli kuru temizlemeci, 200 dolar yada 100 Euro´sunu bozdurup makbuz getirenlerin ücretsiz olarak 1 parça ürününü temizliyor.

DESTEK AÇIKLAMASI

Kampanya duyurusunu işyerinin camına asarak halkı konuyla ilgili bilgilendiren Metin Kılıç, "Cumhurbaşkanımızın mesajını son derece olumlu ve doğru buluyorum. Ülkemizin mutlaka Türk parası ile iş ve işlemleri yapması gerekiyor. Ticaretin bu şekilde yürütülmesi gerekiyor. Yatırım yapmam, İnsanların da bazı şeylerden feragat etmesi gerekiyor çünkü birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Devletimize, Milletimize ve ekonomimize katkı sağlanacak. Ben tüm esnafımızın da benzer kampanyalar yapmasını istiyorum" dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli