Anahtar Kelimeler: Drone aranıyor

Drone ile aranıyor

Drone ile aranıyor

Drone ile aranıyor

KIRIKKALE´de 1 hafta önce adliyeden çıktıktan sonra ortadan kaybolan zabıt katibi Ömer Doğan´ı (44) arama çalışmaları devam ediyor.

ARAMALAR SÜRÜYOR

KIRIKKALE´de 1 hafta önce adliyeden çıktıktan sonra ortadan kaybolan zabıt katibi Ömer Doğan´ı (44) arama çalışmaları devam ediyor. 5 yıl önce 2 yeğeni de kaybolduktan sonra ölü olarak bulunan Doğan, drone ile aranıyor. Kırıkkale´de oturan evli ve 2 çocuk babası zabıt katibi Ömer Doğan, bir hafta önce sabah saatlerinde işe gitmek için Sanayi Mahallesi´ndeki evinden çıktı. Mesai saatleri içinde Kırıkkale Adliyesi´ne gelen Doğan, saat 10.00 sıralarında dışarı çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ve polis ekipleri, çevredeki mobese kameralarını inceledi. Yapılan inceleme üzerine Doğan´ın Balışeyh ilçesine bağlı Dikmen köyüne gittiğini tespit edildi. Köyde yapılan aramada Doğan´a ait herhangi bir ize rastlanmadı.

İZ TAKİBİ YAPILIYOR

Ömer Doğan´ı arama çalışmaları 7´nci gününde devam ediyor. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı´na bağlı 50 asker, Balışeyh ilçesinde ve Dikmen köyü ile Yeniçıkan mevkiinde arama çalışmalarını sürdürüyor. Jandarmaya ait kadavra köpekleri ´Mavi´, ´Konuk´ ile iz takip köpeği ´Oyuk´un da katıldığı çalışmalarda bugün drone da kullanıldı. Ancak şu ana kadar yapılan çalışmalarda Ömer Doğan´ın izine rastlanılmadı. Bu arada Ömer Doğan´ın yeğenlerinin de 5 yıl önce çobanlık yaparken Dikmen köyünde kaybolduğu öğrenildi. Av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü tespit edilen Furkan Doğan´ın (14) cesedinin 1 gün sonra köyün çıkışında, Murat Doğan´ın (20) cesedinin ise 17 gün sonra bulunduğu belirtildi.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli