Düğünde kalp krizi geçirip öldü!

Düğünde kalp krizi geçirip öldü!

Düğünde kalp krizi geçirip öldü!

Son halayını çekemedi!

Kırıkkale´nin Sanayi Mahallesi´nde hafta sonu gerçekleştirilen bir düğünde üzücü bir olay yaşandı. ?Son kez halaya çıkayım? diyen bir vatandaş halay esnasında kalp krizi geçirdi ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Halayda kriz geçirdi!

Edinilen bilgiye göre Sanayi Mahallesi´nde Murat Sarıaydın´ın düğününe katılan komşusu Yüksel Aytekin (63), halay çekerken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. ?Son bir kez daha halaya çıkmayım? diye ayağa kalktığı söylenen Aytekin´in halay esnasında kalp krizi geçirerek yere yığıldığı bildirildi. Aytekin´e ilk müdahaleyi düğündekiler yaptı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Aytekin için ambulans çağırıldı.

kurtarılamadı

Öğlen saatlerinde yaşanan olayda gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Aytekin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sanayi Mahallesi 1263. sokaktaki bir evdeki düğünde yaşanan olay herkesi üzdü. Düğün sahiplerinin de üzüntü yaşadığı olayın ardından Yüksel Aytekin, Gürler Camii´nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yahşihan Mezarlığında toprağa verildi.  Aytekin´in düğün sahiplerine komşu olduğu bildirildi. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli