Anahtar Kelimeler: Duman’ esnafa

Duman’dan esnafa jest

Duman’dan esnafa jest

Önceki gün esnaf ziyareti sırasında bir manavın önünde duran ve manav sahibi ile sohbet eden İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman, esnafa jest yaptı. Duman, tezgahtaki ürünlerin hepsini satın alarak ikramlarda bulundu.

HERKESE İKRAM ETTİ

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Aday adayı Adnan Duman, esnaf ve köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Önceki gün esnaf ziyareti sırasında bir manavın önünde duran ve manav sahibi ile sohbet eden Duman, jest yaptı. Duman, tezgahtaki ürünlerin hepsini satın alarak ikramlarda bulundu. Cumhuriyet Meydanında yaptığı iyi Parti aday adaylığı açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman, ilçe, köy, kasaba ve beldelerde vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. 

 

KESKİN ZİYARETİ

Önceki gün Keskin’de yaptığı ziyaretiyle gündeme gelen Duman, esnaf ziyaretlerin de de bulundu. Keskin esnafını ziyareti sırasında ilçe esnaflarıyla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Duman,bir manavın önünde durarak manav sahibine jestte bulundu. İyi Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Duman, önünde durduğu manavın tezgâhtaki tüm ürünleri satın alarak vatandaşlara ikram etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı